Definér viste produkter med vores produktfilter

Hvorfor skal jeg pleje min hunds tænder?

Hvorfor får flere og flere hunde problemer med tænderne? Det kan der være mange gode grunde til. God tandhygiejne er et af de bedste midler til at undgå dette. Hunde kan, ligesom os mennesker, også få tandpine og problemer med tandkødet. Du gør derfor klogt i dagligt at rense din hunds tænder og mundhule grundigt. Det vil sikre din hund den størst mulige velvære. Tandbørstning er uden tvivl den bedste kur mod tandsygdomme. Det viser alle undersøgelser. Hvis din hund har fået tandsten er det nødvendigt at få det fjernet hurtigst – evt. med en ultralydstandrensning hos din dyrlæge. Herefter kan man så sørge for at holde det vedlige, så man undgår nye tandsten. Men husk – det er altid bedre at forebygge end at helbrede – og det er også billigere.

Hvad skal jeg bruge til at pleje hundens tænder?

Hos Petworld-vet.dk finder du et varieret udvalg af tandplejemidler deriblandt tandbørster og tandpasta til hunde. Har du problemer med at børste din hunds tænder af den ene eller anden grund kan vi anbefaler PlaqueOff. Det blandes i din hunds foder og forhindrer effektivt, at plak og tandsten hober sig op på din hunds tænder.

Sådan opdager du, at din hund har tandproblemer

- Hunden har dårlig ånde
- Tandkødet er betændt eller svulmet op
- Ringe lyst til f.eks. at tygge hundesnacks
- Hunden tøver med at spise
- Forringet lyst til at indtage noget som helst
- Hunden spiser kun med den ene side af munden

Tandpleje, der virker

Hos Petworld-vet.dk finder du alt til effektiv tandpleje af din hund. Brug en tandbørste med dobbelthoved - det letter tandbørstningen væsentligt. Du bør give dig god tid med tandbørstningen. Gør det til en hyggestund med dig og din hund. Brug f.eks. en tandpasta med leversmag. som de fleste hunde synes om. Skulle din hund alligevel stille sig på bagbenene over tandbørsten, er der andre midler, du kan bruge. F.eks. PlaqueOff, som mindsker tandsten og samtidig virker antibakteriel. Du kan sagtens blande det i hundemaden.

Tandbørster

Hos Petworld-vet.dk finder du mange forskellige tandbørster til din hund. Prøv f.eks. et tandbørstesæt, som består af to tandbørster. Hver tandbørste har 2 hoveder, hvoraf det største hoved bruges til at renholde kindtænderne. Petosans tandbørste har 2 børstehoveder, som er placeret i en vinkel. Med dette design er den velegnet til at fjerne plak og tandsten. Tandbørsten er udviklet i samarbejde med nordiske tandlæger, dyrlæger og førende producenter af tandbørster. Børsten findes i 3 størrelser. Du kan også bruge en fingertandbørste. Den er lavet af mikrofiber. Så kan du let rengøre tænder og mundhule på din hund uden tandpasta. Den er antimikrobiel, indeholder ingen kemikalier og er selvrensende. Hjælper til med at fjerne plak og bakterier i munden. Den er især velegnet til hvalpe og små hunde. Hos Petworld-vet.dk har vi også elektriske hundetandbørster i vort sortiment. Batteri og hoved er til at udskifte. Den kører med 20.000 viberationer pr. minut, hvilket gør den aldeles effektiv over for plak. Petosans el-tandbørste er næsten lydløs, og det gør, at din hund har lettere ved at godtage brugen af den. Børsten er designet med en vinkel på 45 grader, hvilket medfører en effektiv rensning af både yder- og indersiden af tænderne samtidig.

Tandrensning

Petworld-vet.dk fører tandrensere i stål fra KW. Et særdeles velegnet redskab til at fjerne plak og tandsten hos din hund. Tandrenseren fås både som spids og skrå.

Tandpasta til hunde

Hos Petworld-vet.dk kan du købe flere forskellige slags tandpasta til hunde. Pet Clean tandpasta til hunde smager af lever. Den hjælper med at forhindre plakdannelser og at der opbygges tandsten. Munden skal ikke skylles efter brug af denne tandpasta. Aptus er en tandpasta, der virker enzymatisk. De aktive stoffer i tandpastaen opløser plak og hæmmer de bakterier, som er årsagen til dannelse af ny plak. Pasaten opretholder mundens naturlige mikroflora. Som bonus forhindrer den også dårlig ånde. Og husk: Brug ikke tandpasta beregnet til mennesker. Det kan irritere din hunds mave.

Mundrens

Hos Petworld-vet.dk finder du mundrens fra KW. Den hjælper med at rense munden og svælget, og virker samtidig mod dårlig ånde. Den kan fint bruges til både katte og hunde – dog ikke, hvis der er betændelsestilstande i munden. Petosan har en mundspray med frisk smag af mint, som virker mod dårlig ånde og minimerer dannelsen af plak. Du behøver kun at spraye ganske lidt på gummerne for at den ønskede virkning opnås.

Lider din hund af dårlig ånde?

Petworld-vet.dk har renseservietter fra PetHead, så din hund hurtigt slipper af med den dårlige ånde. Du kan også bruge Brush Your Teeth Wipes fra PetHead. Den er med pebermynteolie og bruges ind i mellem tandbørstningerne. Foruden at fjerne dårlig ånde, forebygger den også dannelsen af plak. Aptus Bucadog tyggelapper er en anden måde at skabe en god mundhygiejne hos din hund på. De indeholder kollagen, hvilket giver en mekanisk påvirkning af din hunds tænder og tandkød, når den tygger på dem. Tyggelapperne er desuden tilsat bioenzymer og aktive stoffer, som hjælper til med at opretholde en god hygiejne i munden.

Tænderne er meget vigtige

Sørg for at gøre tandbørstning til en fast rutine. Og at din hund får en god oplevelse i forbindelse med det. Beløn eventuelt med lidt godbidder og slut det hele af med at lege med din hund og noget legetøj, som den holder meget af. På den måde vil din hund forbinde tandbørstning med det gode, der sker bagefter. Den bedste virkning af tandbørtning får du ved at gøre det til en daglig rutine. Men et par gange om ugen er også fint. Har du problemer med at få tandbørstningen til at fungere for jer, har Petworld-vet.dk flere fodertyper, som forebygger dannelsen af tandsten. Hør eventuelt med din dyrlæge.

Hos Petworld-vet.dk finder du alt du behøver for at holde din hunds mundhygiejne i orden. Så der er ingen undskyldning for dårlige tænder og tandkød.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super god service og lynhurtig levering.
Super god service og lynhurtig levering.
07.08.2020 - Conni
Perfekt
Perfekt! 😊 hurtigt og nemt.
11.04.2020 - Julie Nielsen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.