97% af alle ordrer leveres hverdagen efter ✓

Prac-tic 56,25 mg. spot-on opløsning til meget små hunde.
Hjælpestoffer 0,1 % butylhydroxytoluen (E321). Spot on opløsning til påføring på huden.

Læs indlægssedlen før brug.

Forsigtighedsregler for mennesker: Undgå at Prac-tic kommer i kontakt med hud, øjne eller mund. Undgå direkte kontakt med den behandlede hund indtil påføringsstedet er tørt.Forsigtighedsregler for dyr: Kun til brug til hunde. Må ikke bruges til katte eller kaniner. Giv det ikke i munden! Undgå at produktet kommer i kontakt med din hunds øjne.

Opbevar pipetterne i den originale blisterpakning, indtil de skal bruges, for at beskytte dem mod lys. Må ikke opbevares over 25 grader. Eventuelle ubrugte lægemidler eller affald fra sådanne skal destrueres i overensstemmelse med de lokale krav. Prac-tic må ikke udledes i vandløb, da det kan være farligt for fisk og andre organismer i vandet. Kun til dyr. 

Opbevares utilgængeligt for børn.

Prac-tic spot-on opløsning til meget små hunde (56,25 mg), til små hunde (137,5 mg) til mellemstore hunde (275 mg), til store hunde (625 mg).Prac-tic indeholder det aktive stof pyriprol.Indikationer: Behandling og forebyggelse af loppeinfestationer (C. canis og C. felis) hos hunde. Effekten mod lopper holder i minimum 4 uger. Produktet kan indgå i behandling af loppebetinget dermatitis. Behandling og forebyggelse af flåtinfestationer (I. ricinus, R. sanguineus, I. scapularis, D. reticulatus, D. variabilis, A. americanum) hos hunde. Effekten mod flåter holder i 4 uger. 

Kontraindikationer: Må ikke anvendes til hvalpe under 8 uger eller til hunde, der vejer under 2 kg. Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for phenylpyrazolforbindelser eller øvrige indholdsstoffer.

Bivirkninger og risici: Følgende lokale reaktioner kan eventuelt ses på applikationsstedet: misfarvning af pelsen, lokal alopeci eller pruritus. Hypersalivation kan forekomme kortvarigt, hvis hunden kommer til at slikke på applikationsstedet umiddelbart efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder inden for få minutter uden behandling. Hunde bør ikke bades eller indsæbes inden for 48 timer inden behandling. Produktet må ikke indgives oralt eller parenteralt. Undgå at produktet kommer i kontakt med hundens øjne. Det er vigtigt at påføre dosis på et område, hvor hunden ikke kan slikke det af og at sikre sig, at dyr ikke slikker hinanden efter behandling. Som hovedregel vil flåter falde af værten inden for 24 til 48 timer efter infestation uden at have indtaget blod. Det kan dog være, at enkelte flåter bliver siddende. Af samme årsag kan det ikke udelukkes, at der kan ske overførsel af smitsomme sygdomme, hvis omstændighederne er ugunstige. Som en sikkerhedsforanstaltning bør direkte kontakt med behandlede hunde undgås, indtil påføringsstedet er tørt. Børn bør ikke lege med behandlede hunde, før påføringsstedet er tørt.Lægemidlets sikkerhed under drægtighed og laktation er ikke fastlagt.

Dosering: 1 pipette Prac-tic spot-on opløsning til meget småhunde (56,25 mg) til hunde fra 2-4,5 kg. 1 pipette Prac-tic spot-on opløsning til små hunde (137,5 mg) til hunde fra 4,5-11 kg. 1 pipette Prac-tic spot-on opløsning til mellemstore hunde (275 mg) til hunde fra 11-22 kg. 1 pipette Prac-tic spot-on opløsning til store hunde (625 mg) til hunde fra 22-50 kg. Til hund over 50 kg anvendes den rette kombination af pipetter.Pyriprol dræber lopper inden for 24 timer og flåter inden for 48 timer efter behandling. 

Administrationsmåde: Del pelsen mellem skulderbladene på hundens ryg, så huden kan ses. Sæt spidsen af pipetten på huden, og fordel indholdet et til to steder på huden. Pipetten til store hunde fordeles på 2-3 steder.

Bemærk! Da salg af loppemidler og flåtmidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selv om pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.

Udlevering: B. Indehaver af markedsføringstilladelsen: Novartis Sanidad Animal S. L., Barcelona, Spanien. Lokal repræsentant:Novartis Healthcare A/S, Animal Health, Lyngbyvej 172, København Ø, Tlf 39.16.84.00.INDIKATIONER, KONTRAINDIKATIONER, BIVIRKNINGER OG RISICI SAMT DOSERING ER OMSKREVET OG FORKORTET I FORHOLD TIL DET AF DET EUROPÆISKE LÆGEMIDDELAGENTUR GODKENDTE PRODUKTRESUME. PRODUKTRESUMEET KAN VEDERLAGSFRIT REKVIRERES FRA NOVARTIS eller findes www.produktresume.dk

 
Vejl. markedspris 154,95
DKK 77,48
på lager
Fri fragt Levering 1-3 hverdage
Prac-tic 56,25 mg. spot-on opløsning til meget små hunde. Hjælpestoffer 0,1 % butylhydroxytoluen... Læs mere
 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super service af levering og bestilling…
Super service af levering og bestilling af foder det kommer til tiden
15.08.2018 - Dorte Holst Jensen
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle
29.08.2018 - Ditte Brøndum

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.