Denne KW Øjebad kan anvendes til både hunde og katte, som har problemer med tåreflåd fra øjnene. Mange katte og især hunde har tendens til at deres øjne løber i vand, eller at der samler sig meget snask i øjnene. Hunde og katte kan ikke græde, så når deres øjne løber i vand, kan det skyldes, at der er infektion i tårekirtlen, den har defekte tårekanaler eller bare at den har fået noget i øjet, som irriterer øjet. 

Denne KW Øjebad er perfekt til at skylle øjet med, så det kan blive renset, og derved hjælpe din firbenede ven med at vedligeholde hygiejnen omkring øjnene. 

Da almindeligt vand indeholder kalk, kan det i nogle tilfælde være til større gene, når øjet bliver vasket i vand, men med denne KW Øjebad kan du rense din hund eller kats øjne, uden at det er til større gene for din kat eller hund.

Denne væske anbefales ikke at bruges ved øjenbetændelse, da en dyrlæge skal sikre den korrekte behandling. Dog kan væsken anvendes, hvis din hund eller kat blot har meget søvn i øjet, som gør, at dens øjne klistrer sammen.

 

Brugsvejledning: 

Dryp forsigtigt KW Øjebad i underkanten af øjet. Tør omkring øjnene med en tot vat.

Processen gentages ved stærkt snavset flåd.

 

OBS: 

Behandlingen må ikke foretages såfremt, der er betændelse i øjet. Er dette tilfældet, kontakt da din dyrlæge. 

Ingredienser

Vand, natriumchlorid, dinatrium edta, benzalkoniumchlorid

 

 

 
DKK 99,95
på lager
Fri fragt Levering 1-3 hverdage
Denne KW Øjebad kan anvendes til både hunde og katte, som har problemer med tå... Læs mere
 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig og effektiv ekspedering og…
Hurtig og effektiv ekspedering og forsendelse som altid
22.09.2019 - Charlotte Riis
Det er nem og hurtig bestilling og…
Det er nem og hurtig bestilling og super hurtig levering. Det er bare dejligt, med god hundefoder i god emballage. TAK vh Annette
10.09.2019 - Annette Latsch

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.