Definér viste produkter med vores produktfilter

Alt i plejemidler

Det kan være en god idé at børste tænder på din kat hver dag. Især hvis den lider af plak, tandsten eller dårlig ånde. Hos Petworld-vet.dk har vi et stort udvalg af effektive tandplejemidler i form af tandbørster og tandpasta. Bryder din kat sig ikke om at få børstet tænder kan du bruge PlaqueOff. Det blandes i din kats foder og modvirker ophobning af tandsten og plak på dens tænder. En god tandhygiejne er med til at skabe et sundt og langt liv for din kat.

Kosttilskud til din kat

Petworld-vet.dk fører et bredt og varieret udvalg af mineraler og vitaminer til din kat. Tilskud, som modvirker fældning og skæl samt er med til at fremme stærke knogler, led og tænder. Desuden sikrer det et velfungerende tarmsystem og giver en glat og flot pels. Har din kat problemer med fordøjelsen og kaster hårboller op, så bør du anvende kattemalt. Det regulerer stofskiftet og hjælper fordøjelsen. Det anvendes især, hvis din kat ikke synes om kattegræs.

Plejemidler til din kat

Hos Petworld-vet.dk har vi et godt og varieret udvalg af diverse plejemidler beregnet til din kat. Her finder du f.eks. flere forskellige slags ørerens, som holder din kats øregange sunde og fjerner ørevoks. ZooLac Propaste er en pasta som er med til at etablere, opretholde og afbalancere bakteriefloraen i din kats mave og tarm. Den bruges, hvis din kat har tynd mave. Du kan se på din kat om den føler sig tryg i sine omgivelser. Den vil da gnide hovedet mod møbler, dørkarme, gardiner og andet inventar. Herved udskiller den ansigtsferomoner, som er duftstoffer som signalerer velbehag, ro og ingen stress. Når der sker ændringer i kattens dagligdag eller man flytter til et andet sted, kan det føre til uro og stress hos din kat. Du vil kunne se dette ved, at den kradser på inventaret, urinerer forskellige steder samt misten appetitten. Ved at bruge Adaptil-produkter kan du hjælpe din kat med at finde roen igen. Adaptil indeholder syntetiske ansigtsferomoner.

Kattegræs og baldrian

Det er helt naturligt for katte at spise græs. Det er medhjælpende til at den får renset både hals og tarmsystem. Har din kat ikke adgang til græs vil den måske forsøge sig med andre planter, som ikke er sunde. Hos Petworld-vet.dk har vi et varieret udvalg af kattegræs. Spiser din kat jævnligt græs vil den kaste hårbolde og græs op. Og det er kun sundt for din kat. Desuden indeholder kattegræs folinsyre, som er af betydning for din kats sundhed. Hos Petworld-vet.dk fører vi også baldrian, som er kendt for at hidse katte op. Det indeholder et stof, som minder om duften fra en hunkats urin. Hvis du vil stimulere din kat, så prøv at sprøjte Baldrian på dens legetøj eller kradsetræet.

Gå-væk-kat

Er du også træt af katte, som lægger sine efterladenskaber i din have, din sandkasse, dine bede eller på fortovet? Så bør du kaste et blik på siden her. Med gå-væk-kat holder du katte væk fra de områder, du gerne vil have i fred. Det indeholder en stærk lugt, som afholder katte fra at lægge deres ekskrementer på de behandlede områder. Gå-væk-kat kan bruges såvel inde som ude.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig levering og gode priser👍
Hurtig levering og gode priser👍
17.08.2020 - Mai
Hurtig nemt og sikkert
Hurtig nemt og sikkert
06.06.2020 - Knud

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.