Definér viste produkter med vores produktfilter

Tryghedsskabende produkter fra Adaptil

Hos Petworld-vet.dk fører vi et velassorteret udvalg af produkter fra Adaptil. Produkter, som indeholder tryghedsskabende og beroligende feromoner. Det er kunstigt fremstillede feromoner, som ligner de feromoner, som den diegivende hunhund udskiller, når hun ligger i kurven sammen med sine hvalpe. Adaptil kan benyttes sammen med adfærdstræning og ved adfærdsproblemer. Et feromon er ikke et hormon, men et signalstof, som hunden udskiller til omgivelserne i meget små mængder. Feromoner er artsspecifikke signalstoffer.

Adaptil virker ved at forebygge eller dæmpe angst og stressrelateret adfærd. Hvis din hund er følsom overfor tordenvejr, fyrværkeri og andre høje lyde eller ikke bryder sig om at være alene hjemme, kan du forsøge at hjælpe den ved at bruge Adaptil. Adaptil fås både som spray, diffusor og som hundehalsbånd.

Hømhøm poser og poseholdere

Af respekt for andre bør du altid fjerne din hunds efterladenskaber. Hos Petworld-vet.dk har vi et stort udvalg af smarte og små beholdere, til poser eller godbidder, i den bedste kvalitet. De er lette at sætte på hundesnoren og have med sig på gåturen. Så har du altid mulighed for at samle din hunds ”visitkort” op. Når poseholderen er tom kan den let efterfyldes med vores solide poser, som du kan få i mange sjove farver.

Hold uønskede efterladenskaber væk fra din have

Er du generet af efterladenskaber fra naboens eller andres kæledyr, så har Petworld-vet.dk den rigtige løsning. Med krystaller fra Get Off med citrusduft og spray fra Piss Off kan du forebygge andres kæledyr i at besørge i din have. Petworld-vet.dk har også produkter, der kan bruges til samme formål indendørs.

Rengøring efter hundens uheld

Hvis din hund har været uheldig og er kommet til at besørge indendørs har vi hos Petworld-vet.dk forskellige midler til rengøring og desinficering. Vi har midler, der let fjerner urinlugt og -pletter. Produkterne er effektive, men også skånsomme mod tøj og tæpper. Midlerne kan også anvendes til rengøring af plastmaterialer og metal.

Effektiv pleje fra KW

Hos Petworld-vet.dk har vi et bredt udvalg af de kendte plejeprodukter fra KW. De er af en særdeles høj kvalitet. Brug den skånsomme og dybderensende ørerens eller den holdbare potevoks. Potevoks beskytter hundens trædepuder mod vand, salt og sne. Potevoks fås som stift eller som creme. For at opnå den bedste effekt kan du kombinere KW Potepleje med KW Potevoks. Hermed skåner du bedst din hunds poter.

Beskyttelsesstrømper til din hund

Ved at bruge beskyttelsesstrømper til din hund beskytter du eventuelle sår og rifter og fremmer helingsprocessen, da sårene er beskyttet mod snavs. Sokkerne har antislip såler, som giver et fast greb på glatte gulve. Strømperne er gode til ældre hunde, som kan have problemer med glatte gulve. I petworld-vet.dk kan du købe Trixie Hundesokker i alle størrelser fra XS til XL.

Løbetidsbind til alle hunhunde

Hos Petworld-vet.dk har vi et pænt udvalg af løbetidsbind. Trixie Hundebleer yder en god beskyttelse mod dryp på gulve og tæpper indendørs. Alle løbetidsbind er forsynet med hul til halen. De er fremstillet af blødt og behageligt bomuld, og er designet til at være til mindst mulig gene for din hund. Bindet er stærkt absorberende og har en god pasform på grund af et elastikbånd om talje og ben. Bindet har brede selvklæbende hægter på begge sider. Det er vigtigt, at vælge den rigtige størrelse bind, som passer til din hund. Du finder den rigtige størrelse ved at måle livvidden foran bagbenene.

Mave- og tarmproblemer

Lider din hund af hård eller løs mave, så har Petworld-vet.dk det rigtige produkt til dig. ZooLac Propaste er en pasta lavet af naturlige ingredienser. ZooLac Propasta er en pasta, som skaber balance i bakteriefloraen i mave-tarmkanalen hos husdyr og hobbydyr. Zoolac kan anvendes såvel forebyggende som helbredende til dyr med akut diarré. Dermed afhjælpes problemer med diarré og hård mave.

Kosttilskud til din hund

Hos Petworld-vet.dk har vi et bredt og varieret udvalg af kosttilskud, vitaminer og mineraler til din hund. Tilskud kan gives mod fældning og skæl, til styrkelse af knogler, led og tænder samt til fremme af en sund tarmflora samt flot og blank pels. Husk at købe vitaminer og mineraler til din hund – den har brug for det for at holde sig i god form. Hunde med ledproblemer kan have god gavn af Canosan, som indeholder ekstrakt af grønlæbet musling. Canosan indeholder naturlige glukosaminglukaner og flerumættede fedtsyrer. Canosan er sammensat med henblik på at sikre en optimal tilførsel af vigtige næringsstoffer for styrkelse af sunde led i hele hundens levetid.

Lakseolie styrker leddene

Lakseolie er et naturligt og velsmagende kosttilskud til hunde og har mange gode egenskaber. Alle hunde har brug for omega 3 og 6 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer har vist sig at fremme din hunds sundhed på flere områder. Det styrker immunforsvaret, forebygger hjerte/kar-sygdomme og øger samtidig frugtbarheden. Lakseolie er meget rig på omega 3 og 6 fedtsyrer, som også virker mod tør hud, fældning, kløe, skæl og mat pels. Lakseolien er fremstillet ved koldpresning, så vigtige næringsstoffer fra laksen bibeholdes i olien. Desuden har lakseolien en god effekt på gamle hunde med gigtproblemer, da det smører og styrker leddene.

Hvis din hund får brug for førstehjælp

Hos Petworld-vet.dk har vi et stort udvalg af produkter til sårbehandling, bandager, førstehjælpssæt og hundekraver. Det er altid en god idé at have i sit hjem. Kruuse Manuka sårsalve er en Steril honning-sårsalve, som indeholder 100 % Leptospermum scoparium-honning fra New Zealand. Salven påføres direkte på såret og bevarer et fugtigt sårmiljø til fremme af sårheling. Pet-Flex Bandage er en fleksibel og selvklæbende bandage af høj kvalitet, som let kan tilpasses hundens former. Bandagen fås i to bredder, vi har den i 5 cm og 7,5 cm bredde. Med en hundekrave kan du forhindre din hund i at slikke i sit sår eller gnave i sin bandage. Trixie Hundekrave er lavet i transparent plastik og lukkes med velcro, som letter tilpasningen til din hunds størrelse. Kravens påsatte bløde kant forhindrer kraven i at ridse møbler eller vægge.

Hygiejnemidler til din lille hvalp

Hos Petworld-vet.dk kan du købe hvalpeklude, -måtter og -toiletter. Det er en god hjælp, til helt små hvalpe når der skal trænes renlighed, hvis hvalpene ikke kan trænes til besørgelse udendørs. Trixie Hvalpemåtte er en stærkt absorberende måtte til hurtig og effektiv pottetræning. Trixie Hvalpemåtte består af en vandfast plastbund med en forseglet kant, som hindrer væsken i at løbe ud. Trixie Hvalpetoilet har gummifødder og en praktisk ramme til at indsættelse af Trixie hvalpemåtter som underlag. 


Mekanisk fjernelse af flåter

Du kan hurtigt og nemt fjerne skadelige flåter fra din hund med en flåttang. Hos Petworld-vet.dk tilbyder vi flere forskellige typer, som passer til dit behov. Og de er alle lette at anvende. Fås også i mange spændende farver.

Loppe- og lusekamme som bekæmpelse

Er du i tvivl om din hund har fået lopper? Det kan du hurtigt finde ud af ved hjælp af en loppe- og lusekam fra Petworld-vet.dk. Samtidig er den god til at fjerne lopper og loppeæg fra hunden. For at maksimere bekæmpelsen af lopperne kan du eventuelt kombinere med enten pipetter, spray eller pille.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God webshop
Petworld vet har et godt udvalg af special foder til hunde og katte. Hurtig levering. Kan kun anbefale at handle hos petworld og petworld vet.
12.06.2020 - Heidi Rasmussen
Hurtig levering og gode priser👍
Hurtig levering og gode priser👍
17.08.2020 - Mai

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.