FURminator medium børste/karte er en meget effektiv karte til hunde af mellemstore racer med lang pels.

Når du har valgt at have en hund i huset, er det en del af den ugentlige rutine at pleje dens pels, især når pelsen er lang. Det er nødvendigt at børste pelsen igennem, så den bliver holdt ren og filterfri. Særligt underulden har tendens til at fælde og de løse hår ender alle steder, din hund færdes.

Men denne FURminator kan du afhjælpe problemet med løse hår fra din hund. Når du bruger karten i 10-20 minutter om ugen på din hund, kan du fjerne op til 99% af de løse hår, så du slipper for at de bliver spredt i dit hjem, men i stedet kan komme i skraldespanden.

FURminator er den bedste karte på markedet og den kan holde i mange år, hvis du passer på den og bruger den korrekt. Den er udformet, så håndtaget er behageligt at holde på og det har en solid gummibelægning, så den ikke glider i din hånd, selvom karten skulle blive våd eller fedtet. Skæret er formet, så det passer med din hunds facon og hjørnerne er afskærmet, så du ikke kan komme til at skade din hunds hud, når du bruger karten. Når hårene har samlet sig i skæret, kan du trykke på knappen på bagsiden af kartehovedet og skubbe hårene ud, så du nemt kan rense karten. 

 
DKK 199,95
på lager
Fri fragt Levering 1-3 hverdage
FURminator medium børste/karte er en meget effektiv karte til hunde af mellemstore racer... Læs mere
 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid let og hurtig levering
Altid let og hurtig levering
11.01.2020 - Arne
Som sædvanlig,hurtig levering lige ved…
Som sædvanlig,hurtig levering lige ved døren 👍
18.12.2019 - Birthe Filtenborg

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.