Definér viste produkter med vores produktfilter

Skal katte i bad?

Katte med kort hår har ikke det store behov for at komme i bad. De sørger selv for pelsplejen, kan man sige. Hvis de er snavsede eller lugter lidt, kan man dog godt bade dem. Anderledes er det med langhåede katte. De bør bades med faste mellemrum. Når du skal bade din kat bør du bruge en mild katteshampoo kontakt gerne vores kompetente kundesupportere). Desuden en gummimåtte, så katten ikke glider samt et håndklæde til at tørre med. - Kom forsigtigt vat i killingens eller kattens ører. Det holder vandet ude
- Børst de sammenfiltrede hår ud
- Brug varmt vand
- Vask så grundigt som muligt og pas på, at der ikke kommer shampoo i kattens øjne
- Herefter skyller du pelsen ren
- Tør katten med håndklædet og børst den en gang mere

God pelspleje lønner sig

Det er vi helt klar over hos Petworld-vet.dk og derfor finder du også her et stort udvalg af pelsplejemidler. Vi har masser af forskellige børster. Du kan altid finde den børste, som passer til din kats pelstype. Da huskatte normalt fælder en del, er det en god idé at børste dem med jævne mellemrum. Børstning en gang om ugen gør, at der ikke skal fjernes så mange hår i møblerne. Hvis du har vænnet din kat til at blive børstet siden den var killing, vil den helt sikkert nyde samværet med dig på denne måde. Har du en huskat med korte hår kan vi hos Petworld-vet.dk anbefale en børste med gummidupper, som ganske effektivt suger hårene til sig. Langhårede katte fælder ikke så samme måde og hele tiden som korthårede huskatte. Til gengæld har den 2 fældeperioder om året, hvor den taber en mængde hår. Her er en gummibørste ikke det bedste valg, da det river de lange hår af. I stedet for anbefaler vi, at du bruger en karte eller en kam med rulletænder, som kan tage den løse underuld. Til at rede dækhårene bør du bruge en svinehårsbørste. Eventuelle filterkager kan løsnes med en stålkam. Hvis du vil undgå dannelsen af filterkager i en langhårskat, er det en god idé at børste den ugentlig med en karte og en svinehårsbørste. Får man ikke løsnet filterkagerne i god tid vil de samle sig i tætte klumper, der er næsten umulige at få ud. Hvis det alligevel sker, må du prøve at klippe ind i dem og derefter løsne forsigtigt med en kam eller en karte. Lykkes det ikke er der kun én udvej – nemlig at klippe hele filterkagen af. Når du børster din kat kan du jo samtidig undersøge den for lopper. Det gør du med en tættekam. Under alle omstændigheder så benyt anledning til at få en hyggelig stund sammen med din kat.

Praktiske børster og kamme

Hos Petworld-vet.dk finder du altid et stort udvalg af praktiske børster, kamme og strigler. Her vil du altid kunne finde lige den kam eller børste, som passer bedst til din kats pelstype. Se også vores udvalg af striglehandsker, som kan være en god hjælp når du skal pleje din kats pels. Hvis din kat i forvejen ikke bryder sig om at blive børstet af en almindelig børste eller strigle, kan dette være et godt alternativ, da den masserer katten samtidig. Fælder din kat meget kan vi varmt anbefale Furminator. Den fjerner helt op til 90% af den underuld, som du ellers ville kunne finde rundt omkring i dit hjem.

Sakse i alle størrelser

Hos Petworld-vet.dk har vi et stort og varieret udvalg af skarpe sakse, som er velegnet til professionel trimning af ører, hoved eller poter på din kat. Vores sakse er af højeste kvalitet og design fra Trixie og KW.

Neglesakse til katte

Nogle katte er bedre end andre til at hvæsse deres kløer. Du er derfor nødt til at klippe din kats kløer med jævne mellemrum, hvis du vil spare den for ømme poter og flækkede kløer. Hos Petworld-vet.dk finder du et bredt udvalg af markedets bedste neglesakse. Og vi har dem i alle størrelser. Bruger du en neglesaks skal du være meget opmærksom på, at du ikke klipper for meget af. Hvis du rammer nervebanen kan det gøre meget ondt på din kat. Skulle du alligevel være uheldig er der hjælp at hente, hvis du bruger KW Klipstop. Det stopper hurtigt og effektivt blødning og smerter.

Katteshampoo til enhver pelstype

Som tidligere nævnt bør katte kun vaskes, når behovet virkelig er til stede, dvs. når de lugter dårligt eller har afføring i pelsen. Hos Petworld-vet.dk kan du købe specielle shampooer til katte, som erstatter det naturlige fedtlag med et nyt, når den bliver vasket. Det naturlige fedtlag er med til at rense pelse. Hvis du bruger almindelig shamppo vil du bare vaske fedtlaget væk, og dermed har det ikke længere den selvrensende effekt. Køber du shampoo fra KW får du produkter, som indeholder naturlige olier, som erstatter og vedligeholder den selvrensende effekt. Petworld-vet.dk fører en lang række shampooer til katte, der plejer huden og pelsen. Du kan også få plejemidler, som f.eks. gør sammenfiltret pels lettere at rede ud. Petworld-vet.dk har plejemidler af enhver slags og til de bedste priser.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

gode ting til rimelig priser og hurtig…
gode ting til rimelig priser og hurtig levering
15.07.2020 - zascha
God webshop
Petworld vet har et godt udvalg af special foder til hunde og katte. Hurtig levering. Kan kun anbefale at handle hos petworld og petworld vet.
12.06.2020 - Heidi Rasmussen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.