Definér viste produkter med vores produktfilter

God pelspleje er vigtig

En god pelspleje er vigtig for din hunds trivsel. Når du vil bade din hund er det bedst at bruge en speciel hundeshampoo valgt efter din hunds pelstype. Shampoo til mennesker er alt for skrapt til brug på hunde. Shampooen skal være tilpasset hudens PH-værdi, som hos hunde er ca. 5,5 mens den hos mennesker er ca. 7,5. I Petworld-vet.dk kan vi tilbyde forskellige skånsomme varianter af hundeshampoo fra producenterne KW, Trixie, Virbac og Scanvet afhængig af pelstype, alder og hudproblemer.

KW Plejeprodukter

KWs produktsortiment er af høj kvalitet og omfatter mange plejeprodukter og forskellige shampoos. I petworld-vet.dk kan vi tilbyde mange af KWs fremragende typer af shampoo bl.a. KW medicinshampoo mod kløende og tør hud, plejende Aloe Vera shampoo, Tea Tree Oil shampoo med en beroligende effekt på følsom og irritabel hud. KW shampoo med mandelolie eller minkolie for en blank pels. KW shampoo i hvid, brun eller sort fremhæver samme naturlige pelsfarver. KW producerer også en terriershampoo til ruhårede racer. Den bevarer og styrker strukturen i ruhårede pelse, samt giver pelsen glans. Har din hund en tør irriteret hud efter loppebid kan du prøve KW tjæreshampoo. Til desinfektion af sårramte steder i pelsen kan vi anbefale en vask i KW klorhexidin shampoo.
Vi har også en mild og god KW hvalpeshampoo, som tilfører protein til triste og udtørrede pelse, hvorved f.eks. spaltede hår-spidser hurtigt genopbygges. Modvirker statisk elektricitet og filtrede pelse. 
Brug af en balsam efter badet gør sammenfiltret pels lettere at rede ud. Pelsen bliver blød og skinnende. Balsam fås i to varianter. En der skal skylles ud og en der ikke skal skylles ud. 

Virbac Shampoo

Virbac Shampoo er specialshampoo udviklet og tilpasset hundens hud- og pelstype. Den er ideel til alle racer og pelsstrukturer. Virbac Shampoo indeholder ceramide og A2 fedtsyrer, som nærer og genopbygger hud og pels. Pelsen efterlades ren, blød og blank.

Hos petworld-vet.dk kan du også købe Virbac shampoo til forskellige hudproblemer. Vi fører Virbac Allerderm Oat Shampoo til følsom hud, Virbac Allerderm Moist Shampoo til skællet og fedtet hud, Virbac Allerderm Calm Shampoo til irriteret hud og Virbac Allerderm Scrub Shampoo til uren hud. 

Trixie Plejemidler

I petworld-vet.dk er vi leveringsdygtige i en række populære plejeprodukter fra Trixie. Trixie Aloe Vera Shampoo forsyner hundens hud og pels med de nødvendige substanser, som er velegnede til følsom hud, virker bakteriedræbende  og binder fugtigheden i huden. Har du en langhåret hund er Trixie Langhårsshampoo, med anti-filterings effekt, et godt valg, da den letter udredning af pelsen. Trixie Neutralshampoo er en mild, plejende og PH tilpasset shampoo, som giver en flot pels. Til hvalpe kan vi tilbyde Trixie Hvalpeshampoo, som er en meget mild og fugtgivende shampoo til hvalpe af alle racer.

Trixie hundehåndklæder er ekstra sugende og lækre til at tørre hunden med efter badet. Her i petworld-vet.dk kan vi tilbyde flere slags hundehåndklæder at vælge i mellem. Trixie Hundehåndklæder er i viscose, de er dejligt bløde og kan absorbere op til 1 liter vand. Vi kan også tilbyde en dejlig badekåbe til din hund. Trixie Badekåbe er i mikrofiber og absorberer effektivt fugt og vand. Badekåben beskytter din våde hund mod nedkøling efter bad, svømning eller gåturen i regnvejr.

Aftørring af beskidte poter

Undgå snavsede poteaftryk på gulve og tæpper med Oster Paw Cleaner, som er en effektiv poterenser med flere funktioner. Oster Paw Cleaner kan bruges til at tørre hundens poter og pels, når hunden er våd og snavset. Den aftagelige klud kan også bruges som vaskeklud.

Regelmæssig børstning er vigtigt

Ved at børste din hund jævnligt undgår du ophobning af skidt og snavs i hundens pels. Med jævnlig børstning undgår du også overdreven fældning. Inden du giver din hund et bad, kan det være en rigtig god idé at børste den for at fjerne eventuelle løse hår og øge effektiviteten af den valgte shampoo. Inden du vælger en børste, skal du dog være opmærksom på, at forskellige pelstyper kræver forskellige børster eller karter.

Pelspleje er nødvendigt af hensyn til din hunds hygiejne og velbefindende. Hvis du ikke børster de løse hår væk falder de selv af, men inden da sidder de i pelsen og kan forårsage hudirritation. Børstning stimulerer huden og øger blodcirkulationen omkring hårrødderne. Sekretionen fra hårkirtlerne fordeles i pelsen ved børstning, og gør den vandafvisende og skinnende flot.

De fleste hunde elsker at blive nusset om og børstet. Pelspleje styrker båndet mellem hund og ejer. Regelmæssig børstning giver ejeren god mulighed for tidlig opdagelse af eventuelle problemer, som f.eks. skovflåter, lopper eller andre parasitter, som hunden skal befris for.

Har du brug for et godt frisørbord, for at kunne frisere og trimme din hund i en passende højde, er Snoopy Trimmebord et godt valg. Det er et stabilt frisørbord med sort skridsikker plade og aluminiumskant. Bordet har hvidlakeret stativ og håndtag. Bordet er 57 x 50 cm og har en god frisør- og trimmehøjde på 78 cm.

Furminator til korthårede og langhårede hunde

Fælder din hund meget? Furminator er en effektiv og meget populær manuel trimmer, der kan reducere din hunds fældning med op til 90%. Furminatoren fjerner underulden og de løse hår i hundens pels uden at beskadige dækhårene. Dermed slipper du for løse hårtotter spredt rundt omkring i huset. Gennem jævnlig brug af en Furminator vil din hund desuden få en glattere og blankere pels. Hos Petworld-vet.dk finder du et bredt udvalg af de populære Furminatorer til hunde med såvel kort som lang pels. Køb din Furminator hos os til en yderst konkurrencedygtig pris.

Hvor ofte man skal børste sin hund afhænger af pelstype, hårlængde og fældningssæson. Det skal helst være en god oplevelse for hunden. Rutinen med børstning af din hund bør være en del af dens opdragelse og bør starte allerede i hvalpealderen. Ved tidlig tilvænning til jævnlig pelspleje lærer hunden at stå stille under børstningen. Hundens pelspleje skal helst være en positiv oplevelse, som foretages efter leg eller træning. 

Normalt er en ugentlig grundig trimning af pelsen hos korthårede hunderacer nok, mens langhårede hunderacer helst skal børstes igennem dagligt. Til den hyppige børstning kan man bruge en almindelig børste, men Furminatoren, som jo trimmer underpelsen grundigt, er ikke nødvendig at bruge så hyppigt. Det er nok at bruge Furminatoren på korthårede hunde tre gange om måneden og på langhårede hunde fire gange om måneden.


Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Godt tilfreds.
Har købt flere gange , varerne bliver altid hurtigt leveret.
13.06.2020 - Birthe
gode ting til rimelig priser og hurtig…
gode ting til rimelig priser og hurtig levering
15.07.2020 - zascha

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.