Petworld Gruppen er 100% danskejet med kontorer og butikker placeret i Danmark. Alle Petworlds produkter bliver afsendt fra vores centrallager i Danmark og vores kundeservicecenter er ligeledes placeret i Danmark, selvom der betjenes såvel danske som norske, svenske og finske kunder. Der er i dag mere end 35 fysiske Petworld butikker i Danmark alene, og Petworld har samlet set over 300 ansatte. Petworld Gruppen omsætter årligt for mere end et trecifret millionbeløb og ekspanderer konstant. På nuværende tidspunkt har Petworld Gruppen online butikker i både Danmark såvel som Norge, Finland og Sverige og har udvidet for nylig med nye tiltag. Nyeste tiltag er Vovseboxen og flere nye tiltag er på vej.

Petworld er et af de største supermarkeder for kæledyr i hele Skandinavien

Det er ingen hemmelighed, at Petworld Gruppen er en førende aktør inden for kæledyrsmarkedet, og vores vision er da også at blive det førende online supermarked for kæledyr i Skandinavien. Petworld Gruppens vision er at blive de største og de bedste, når det gælder alt til kæledyr i form af foder og tilbehør. Vi udtænker derfor også løbende nye ideer og kommer med spændende nye tiltag i et hastigt tempo. Ideen bag vores tiltag er, at de skal være til gavn for såvel vores kunder som deres kæledyr. Det skal være sjovt at holde kæledyr. .

Har din bedste ven behov for specialfoder, eller er du bare mere komfortabel med at købe foder og tilbehør, som er godkendt af en dyrlæge? Det kan du gøre nemt og sikkert på Petworld-vet.dk til meget lavere priser end hos din lokale dyrlæge. Hos Petworld-vet sparer du minimum 10 procent i forhold til den vejledende markedspris.  Petworld-vet er et tiltag fra Petworld Gruppen, der blev lanceret i år 2014. Petworld-vet er en side, hvor du kan købe foder og tilbehør, der er godkendt af vores samarbejdende dyrlæge. Da Petworld-vet bestiller større mængder af dyrlægefoderet hjem ad gangen, gør mængderabatterne foderet væsentligt billigere end hos dyrlægen. Du kan vælge at lave et abonnement på Petworld-vet og få leveret dit foder direkte til døren, når du ønsker det. På den måde behøver du ikke at stresse over at skulle bestille på ny, når du er ved at løbe tør, da vi håndterer det for dig helt automatisk, så det ikke bliver glemt. Vi har alle de førende mærker, herunder Hills Prescription Diet, Royal Canin Veterinary Diet og Eukanuba Veterinary Diets. Så kan du trygt bestille dit foder hos os og forvente en kvalitetsvare leveret direkte til din dør.

Petworld Gruppens allernyeste tiltag er den spændende nye abonnementsservice, Vovseboxen.dk. Vovseboxen giver en helt unik måde at forkæle menneskets bedste ven på, da det er et abonnement til fordel for ens hund. Det er et spændende koncept, der går ud på, at man med jævne mellemrum, som man selv vælger, får en Vovsebox med snacks og legetøj til sin hund leveret. Vovseboxen leveres med 5-6 lækre hundesnacks eller sjove stykker hundelegetøj i, der gør Vovseboxen til luksus forkælelse for enhver hund. Din hund og din familie vil sætte pris på denne box, der gør både hunden og familien mere livsglad. Hvis du vil bestille en Vovsebox, skal du blot gå ind på www.vovseboxen.dk og oprette et abonnement eller bestille en prøvebox.

I år 2010 blev Petworld.dk lanceret, som den første online-butik  i Petworld-familien. Siden år 1998, hvor den første fysiske butik blev startet, har Petworld oplevet stor succes, og det ønskede vi at videreføre online. Ideen med online-butikken var at nå ud til forbrugeren på en nem og hurtig måde men med samme gode service og de samme skarpe priser som i butikkerne. På Petworld.dk er der altid et stort udvalg at kæledyrsprodukter, der kan bestilles direkte hjem til døren hos vores danske kunder indenfor blot 1-3 hverdage. 

Da Petworld Gruppen i starten tænkte på at udvide til andre lande, stod Sverige først for. At udvide til Sverige var en naturlig udvikling, da Sverige er vores umiddelbare nabo. I år 2013 valgte vi at starte en online shop op i Sverige kaldt Petworld.se. Det var en flyvende start og butikken vokser stadig i et godt tempo. Varerne sendes hele vejen fra Danmark men ankommer til Sverige indenfor en leveringstid på 3-5 hverdage.

Da vi med stor succes havde lanceret vores online butik i Sverige, var det et helt naturligt valg at udvide til Norge også. I år 2014 lancerede vi webshoppen Zoopermarked.no, og den dag i dag er Zoopermarked.no en stor og sund forretning. Kunderne får leveret deres varer til skarpe priser inden for 3-7 hverdage til Norge på trods af alle varerne afsendes fra Danmark. Det giver glade kunder.

Petworld Gruppen har for nylig, i år 2015, startet den finske webshop op med rigtig stor succes. Vores finske kunder får leveret deres pakker i Finland på kun 2-5 hverdage på trods af, at alle pakkerne afsendes fra Danmark. Zoopermarketti.fi bliver serviceret af finsktalende medarbejdere, der leverer en sublim kundeservice på finnernes modersmål.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Så hurtige at man tror
Så hurtige at man tror, det ikke er sandt. MEN DET ER DET
18.06.2020 - Birgit
God webshop
Billig og dejligt med gratis fragt. Hurtig levering. Godt sted
02.07.2020 - Amanda Schwarz

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.