Leveringsbetingelser

Petworld Vet har en målsætning om at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 (14.00 såfremt levering er til pakkeshop) samme dag, som ordrerne er kommet ind - lørdage og helligdage dog undtaget. Levering vil som udgangspunkt ske hverdagen efter. Pt. bliver ca. 80% af alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 (14.00 for levering til pakkeshop) afsendt samme dag. Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra vores lager i Højbjerg. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8 og 21. I enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute.

Levering er til gadedør i gadeplan.

Når vi afsender din forsendelse fra vort lager vil du modtage en mail med bekræftelse af de varer vi har afsendt . Samtidig vil du få en "Track & Trace" meddelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Hvis du ikke er hjemme ved levering vil pakken blive stillet på adressen.Pakker til hjemmelevering vil blive flexleveret og stilles uden kvittering. Ved flex levering bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder sikkerhed og forsvarlig opbevaring. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende.

Alternativt kan du vælge levering til pakkeshop, hvor du kan hente pakken når de passer dig. 

Fragtomkostningerne er variable ud fra den mængde varer, der bestilles. De angivne fragtpriser er estimater og kun vejledende. Afvigelser kan forekomme. Har du yderligere spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på kundeservice@petworld-vet.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag. Alternativt ring på tlf. 72 73 12 50. Vi svarer telefonen fra kl 10.00 - 14.00 på alle hverdage.

Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes leveret til en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Ved afhentning af varer i en fysisk Petworld-butik skal du fremvise gyldig billedelegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldig billedelegitimation er pas eller kørekort.

Fragt- og leveringsomkostninger

Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter. Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 399,- vil den pågældende vare dog blive leveret fragtfrit.

Såfremt at fragtfri levering ikke opnås, beregnes fragtprisen som følger:

Forsendelse
ved køb:
op til 399 kr over 399 kr
0 - 30 kg 39 kr 0 kr
+30 kg 94 kr 0 kr
Afhentning i pakkeshop 29 kr 0 kr
Hent i en lokal Petworld-butik 0 kr 0 kr

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid god service og hurtig levering.
Altid god service og hurtig levering.
26.04.2020 - Nina
Nem site
Nem site - hurtig levering til PET World lokal forretning med god service.
19.08.2020 - Hans-C

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.