Nedenstående vilkår er gældende for handel på www.petworld-vet.dk og hertil relaterede sider, som er drevet af

 

Vet-kompagniet ApS

Birkehegnet 36

7330 Brande

CVR: 31 41 20 48

Etableringsår: 2008

 

Med fysisk forretningssted

Net K/S

Søren Nymarksvej 27

8270 Højbjerg

Tlf.: 72 73 12 50

E-mail: kundeservice@petworld-vet.dk

 

I det følgende benævnt ”Petworld Vet”.

Kun myndige personer, herunder personer over 18 år, kan handle på Petworld-vet.dk.

Fragt- og leveringsomkostninger

Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode. Det er muligt at vælge levering til døren, til pakkeshop eller til en af vores Petworld-butikker. Vi leverer med Brink Transport, DAO og Bring.

Petworld Vet leverer udelukkende til Danmark. Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter.

Pakker til hjemmelevering vil blive flexleveret og stilles uden kvittering. Ved flexlevering bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Vi tilbyder GRATIS LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter. Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 399,- vil den pågældende vare dog blive leveret fragtfrit.

Såfremt at fragtfri levering ikke opnås, beregnes fragtprisen som følger:

Forsendelse
ved køb:
op til 399 kr over 399 kr
0 - 30 kg 39 kr 0 kr
+30 kg 94 kr 0 kr
Afhentning i pakkeshop 29 kr 0 kr
Hent i en lokal Petworld-butik 0 kr 0 kr

 

Petworld Vet har en målsætning om at afsende alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 (14.00 såfremt levering er til pakkeshop) samme dag, som ordrerne er kommet ind - lørdage og helligdage dog undtaget. Levering vil som udgangspunkt ske hverdagen efter- Pt- bliver ca. 80% af alle ordrer afgivet inden kl. 15.00 (14.00 for levering til pakkeshop) afsendt samme dag. Alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage fra vores lager i Højbjerg. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke garantere for sikker levering, da der er risiko for at varen bliver stillet udenfor på gadeplan. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken. Levering er til gadedør i gadeplan.

Ved afhentning af varer i en fysisk Petworld-butik, skal du fremvise gyldigt billedlegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldigt billedlegitimation er pas eller kørekort.

Vi opfordrer vores kunder til at undersøge varen, når den er blevet leveret.

Salgs- & leveringsbetingelser 

Faktura sendes til dig med mail, når vi afsender varerne fra vores lager. Du vil samtidig få en "Track & Trace" meddelelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Kunderegistrering

Når du handler på vores hjemmeside, kan du registrere dig som medlem via medlemscentret og optjene bonus og stempler på udvalgte varer. Som registreret medlem har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Annullering af ordre

Ønsker du at annullere en ordre, kan dette ske inden dennes afsendelse fra Petworld Vet. Du kan således annullere de ordrer, der indeholder lagerførte artikler. Alle varer vist på shoppen er lagervarer. Annullering af ordrer kan foretages ved at skrive til kundeservice@petworld-vet.dk

Priser

På petworld-vet.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv den til enhver tid gældende moms. I de angivne priser på levering i Danmark, er Danmark defineret som Jylland, Fyn, Sjælland samt brofaste øer.  Priserne er dagspriser.

Når du handler med Petworld Vet indgås aftaler på dansk.

Minimumsordren er på 99 kr.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@petworld-vet.dk

Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af:

  • Dankort, VISA-Dankort

  • VISA- Master- samt Eurocard (dansk udstedt)

  • American Express

  • JCB (og andre udenlandsk udstedte kort)

Beløb trækkes først på din konto når fysisk afsendelse sker fra vort lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betalingsbetingelser for abonnement står nærmere beskrevet under punktet ”Petworld Vet-abonnement”.

Fortrydelses- og returret 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på petworld-vet.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare

  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt til enten vores postadresse eller kundeservice@petworld-vet.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Standardfortrydelsesformularen finder du medsendt din elektroniske ordrebekræftelse og faktura samt via dette link: standardfortrydelsesformularen

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

OBS! Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, dette er eksempelvis loppemidler, kosttilskud mv.

  • Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er afprøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du vil modtage en mail, når vi modtager dine varer på vores adresse.

Returadressen er:

Net K/S

Søren Nymarksvej 27

8270 Højbjerg

Att.: Vet-kompagniet ApS

Varen kan også afleveres på Petworld Vet's faste forretningssted.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

OBS! Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

OBS! Varer købt med gavekort kan ikke refunderes til et betalingskort eller konto.

OBS! Er du ikke hjemme ved levering, sker genudbringning for egen regning. Herudover vil du som kunde blive pålagt et gebyr for fragten retur til os.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Petworld Vet og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte os på kundeservice@petworld-vet.dk. Vi vil herefter sende dig en returlabel pr. mail som du skal printe ud og vedhæfte returforsendelsen. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret senest den førstkommende hverdag. Alternativt kan varen tilsendes eller indleveres på adressen: Net K/S, att.: Petworld Vet, Søren Nymarksvej 27, 8270 Højbjerg, tlf. 72 73 12 50.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vælger du at sende returvaren uden tilsendte returlabel, vil vi refundere dig de rimelige omkostninger herfor, normalt DKK 49,-.

Varen sendes til:

Net K/S

Søren Nymarksvej 27

8270 Højbjerg

Att.: Vet-kompagniet ApS

Vi har brug for information i form af en faktura eller ordrebekræftelse på købet ved tilbagesendelse. Når du benytter dig af din reklamationsret, bedes du oplyse hvad problemet ved varen er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage med din kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ændringer

Alle ændringer i vores salgs- og leveringsbetingelser vil være tilgængelige på vores hjemmeside.


Købsprocesser

Når du har foretaget et køb hos Petworld Vet, kan du til enhver tid ved henvendelse til Petworld, modtage en kopi af din ordrebekræftelse. Henvendelse kan ske på på mail kundeservice@petworld-vet.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret den førstkommende hverdag.

Petworld Vet-abonnement

Med et Petworld Vet-abonnement kan du få leveret visse varer direkte til din dør. Du bestemmer selv hvor tit, og hvor meget du vil have leveret, og så sker levering helt automatisk. Abonnement kræver medlemskab af Club Petworld. Medlemskab er gratis.

Du optjener bonuspoint på hver handel.

Sådan forløber Petworld Vet-abonnementet:

Du kan tilmelde dig et Petworld Vet-abonnement gennem vores hjemmeside. Vi sender dig en bekræftelse via e-mail, når du bestiller dit abonnement.

Forinden levering sender vi en påmindelse, så du er forberedt på leveringen. Du skal senest to dage før levering kontakte kundeservice, såfremt du ønsker at ændre i dit abonnement.  

To hverdage før afsendelsen af dine varer, reserverer vi den aktuelle dagspris på dit betalingskort.

Når varerne afsendes fra vores centrallager, vil den aktuelle dagspris blive hævet fra dit betalingskort. I samme forbindelse vil en kvittering blive fremsendt elektronisk til din e-mailadresse.

Levering sker på baggrund af de angivne leveringsbetingelser under disse vilkårs punkt 7.

Efter modtagelsen af varerne har du de samme beføjelser som alle vores andre kunder, dvs. at du naturligvis er velkommen til at returnere varerne eller reklamere over eventuelle mangler. For yderligere information henvises til disse vilkårs punkt 9 og 10.

Ingen binding:

Du kan til enhver tid pause eller opsige dit abonnement ved at logge ind via medlemscentret. Alternativt kan du kontakte kundeservice via kundeservice@petworld-vet.dk eller telefon 73 72 12 50 alle hverdage mellem 10-14. Du modtager en påmindelse forinden fremsendelsen af nye varer som led i abonnementsordningen, og du skal pause eller afmelde dit abonnement senest to hverdage inden afsendelsen af dine varer.   

Betaling af dit Petworld Vet-abonnement:

Du kan udelukkende betale dit Petworld Vet-abonnement med betalingskort. Det er desværre ikke muligt at anvende Maestro. Hvis du ønsker at benytte et VISA Electron, er det en forudsætning, at kortet er godkendt til både e-commerce og tilbagevendende betalinger for at kunne tilmelde det vores abonnementsordning. Du kan tjekke med din bank, om dit VISA Electron kan anvendes.

Ved tilmelding skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, du ønsker at benytte. Du giver Petworld Vet tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via AltaPay A/S, og accepterer således, at der er tale om en tilbagevendende betaling. I tilfælde af afmeldelse ved ferie og andet hæves der naturligvis ikke på kortet.

Det påhviler dig som kunde at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får du nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne tilknyttet Petworld Vet-abonnementet. Dette gøres ved at kontakte Petworld-vet.dk via enten kundeservice@petworld-vet.dk eller via telefon 72 73 12 50 alle hverdage mellem 10-14. Når du vil ændre dine kortoplysninger bliver dit aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet, som du skal godkende med de nye kortoplysninger.

Såfremt Petworld Vet ikke kan gennemføre en betaling ud fra de angivne kortoplysninger, vil abonnementet automatisk blive sat i bero, og du vil modtage en notifikation pr. mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til at betalingen ikke kunne gennemføres.

Sådan gør du:

Når du lægger en vare i kurven, som har abonnementsordning, vil du i den efterfølgende popup få muligheden for at vælge hyppighed for abonnementet og afslutte dit valg ved at trykke "Ja, tak". Abonnementet vil nu være lagt i kurven, og vil aktiveres når betaling af din bestilling er udført.

Klageadgang

www.petworld-vet.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@petworld-vet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

 

Til:

NET K/S

Søren Nymarksvej 27

8270 Højbjerg - DK

Att.:Vet-kompagniet ApS

 

Tlf.: 76 90 80 00

E-mail: Kundeservice@petworld.dk

 

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

 

 

Bestillingsnummer: _____________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

 

 

Forbrugerens email: ___________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Så hurtige at man tror
Så hurtige at man tror, det ikke er sandt. MEN DET ER DET
18.06.2020 - Birgit
gode ting til rimelig priser og hurtig…
gode ting til rimelig priser og hurtig levering
15.07.2020 - zascha

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.