Ingen aktuelle produkter ligenu

Der er pt. ingen synlige produkter på denne side, dette kan skyldes at vi er ved at tilføje disse produkter. Har du brug for et godt alternativ, kan du kontakte vores kundeservice for yderligere rådgivning.

Allergifoder af højeste kvalitet
Royal Canin har med deres Hypoallergenic-serie lavet en genistreg, hvor produkterne til hunde og katte er kendte for at være af høj kvalitet. Et andet, men bestemt ikke uvæsentligt kendetegn er, at produktserien har nogle særdeles gode og dokumenterede helbredsmæssige resultater – og er resultater som enhver ejer af en allergiramt hund eller kat bør prøve at efterligne.

Særligt udviklet foder til hunde under 10 kg
Små hunde som vejer under 10 kg bør bruge produktet Royal Canin Hypoallegenic HSD 24, og som adskiller sig markant fra de andre produkter i Hypoallegenic-serien. Forskellen hviler særligt på at små hunde under 10 kg desværre har en særlige tendens til at udvikle struvit- og calciumxalatsten. Årsagen hertil er at små hunde generelt har en mindre urinvolume, en mere uregelmæssig vandladning og indeholder en højere koncentration af mineraler i urinen. Royal Canin Hypoallegenic HSD 24 tager derudover højde for de små hundes begrænsede enegeribehov.

Er din hund allergisk og drægtige, diegivende eller hvalp? 
Så fortvivl ej! Royal Canin Hypoallergenic dåsefoder er yderst skånsom for fordøjelsessystemet og sprængfyldt med næring. Dåsefoderet er derfor et godt valg til hunde der har brug et ekstra skud energi. En drægtige eller diegivende hund har eksempelvis brug for alt den næring, som den kan få. Ligeledes med hvalpe som i vækstperioderne skal have ekstra næring.

Skift af andet foder over til Royal Canin Hypoallegenic
Når din hund eller kat lider af allergi, bør man hurtigst muligt skifte over til Royal Canin Hypoallegenic. Normalt anbefaler man at blande det nye og gamle foder op for at forhindre, at hunden eller katten får tynd mave i forbindelse med overgangen til det nye foder. I forbindelse med brug af Royal Canin Hypoallegenic er det imidlertid ikke nødvendigt. Tværtimod anbefales der at skifte straks og uden overgang, idet at fortsat brug af det tidligere foder kan medfører voldsomme gener for hunden eller katten.

Forstærk pelsens farve på katten
Royal Canin Hypoallergenic DR 25 til katte indeholder blandingen ”Intensive Colour”, som er en særlig blanding hvor der tages højde kattens pelsfarve. Det aktive og høje indhold af L-tyrosin i ”Intensive Colour” fremhæver kattens pelsfarve, og forstærker kattens naturlige farvepigment.

Foder til den allergiske men overvægtige hund
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie er specielt udviklet til overvægtige hunde med allergi. Foderet indeholder en begrænset mængde kalorier sammenholdt med de andre varianter i Hypoallergenic-serien, og er derfor medvirkende til at den overvægtige hund enten kan tabe sig, eller bibeholde sin nuværende vægt. Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie er desuden yderst velegnet til hunde med tendens til overvægt eller modne hunde.

Styrk kattens hud 
For at forhindre allergiske reaktioner i at have den uønskede effekt på katten, er der i Royal Canin Hypoallergenic 25 tilføjet store mængder af nikotinamid, inositol, cholin, histidin og pantotensyre kombineret med zink/linolensyre-komplekset, hvilket reducere vandtabet gennem huden og styrker huden barriereeffekt.

Hvornår kan der konstateres en effekt?
Når man vælger at anvende Royal Canin Hypoallegenic til sin hund eller kat, skal man være forberedt på at der kan gå op til 10 uger, før at produktet har opnået den fulde virkning på hunden eller katten. Efter perioden på 10 ugers udløb er det vigtigt at teste, om Royal Canin Hypoallegenic har haft den ønskede effekt. Dette gøres ved at skifte over til det tidligere anvendte produkt, og hvis der kan konstateres en positiv effekt ved Royal Canin Hypoallegenic, kan man trygt skifte over på Royal Canin Hypoallegenic og fortsætte med produktet resten af hunden eller kattens levetid.

Skålene og foderspande skal vaskes op hver dag
I forbindelse med brugen af Royal Canin Hypoallegenic er det vigtigt at man på daglig basis vasker madskåle, vandskåle og fodrespande. Opvasken er med til at sikre, at eventuelle allergener ikke sidder på hverken skåle eller fodrespande. Manglende opvask kan modvirke den positive effekt af Royal Canin Hypoallegenic.

Der må ikke gives godbidder, snacks mv. ved siden af kosten
Hvis man vælger at give sin hund eller kat snacks, mens at dyret er på Royal Canin Hypoallegenic, er det ikke sikkert at hunden eller katten får det fulde udbytte af den unikke diæt. Hvis man ønsker at give sin hund en lækker godbidder, er dog muligt at bage små kugler af Royal Canin Hypoallegenic dåsefoder, som har en patéligenede konsistent. Godbidderne skal bages ved svag varme indtil at de har en gylden skorpe.

Godt for mave-tarmsystemet
Royal Canin Hypoallergenic indeholder funktionelle fibre, som er med til at reducere arbejdsbyrden for mave-tarmsystemet hos hunde og katte. Disse funktionelle fibre er dog også med til at skabe sundhedsfremmende bakterier, hvilket er med til at styrke bakteriefloraen i mave-tarmsystemet.

Kan bruges til hunde og katte som er foderintolerante
Udover at Royal Canin Hypoallergenic er særlig godt til allergiramte hunde og katte, er produktserien tillige god til at behandle og forbygge foderintolerance hos hunde og katte.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God webshop
Billig og dejligt med gratis fragt. Hurtig levering. Godt sted
02.07.2020 - Amanda Schwarz
Hurtig og korrekt ekspedition
Hurtig og korrekt ekspedition - tak
31.05.2020 - Peter

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.