Ingen aktuelle produkter ligenu

Der er pt. ingen synlige produkter på denne side, dette kan skyldes at vi er ved at tilføje disse produkter. Har du brug for et godt alternativ, kan du kontakte vores kundeservice for yderligere rådgivning.

Hunde og katte rammes også af fordøjelsesproblemer
Hunde og katte rammes ofte af fordøjelsesproblemer, men modsat vi mennesker, kan vores kæledyr ikke af egen drift gøre andre bekendte med deres fordøjelsesproblemer – udelukkende hunde- eller katteejeren kan holde et vågent øje med kæledyrets afføring og adfærdsændringer. Fordøjelsesproblemer kan skyldes en lang række af faktorer, men ofte skyldes problemerne et følsomt eller irritabelt tarmsystem. Med foderserien Royal Canin Gastro Intestinal er det blevet let og enkelt at forebygge og behandle fordøjelsesproblemer hos hunde og katte.

 

Korrekt fodring kan afhjælpe fordøjelsesproblemer
Det er nemt og enkelt at behandle fordøjelsesproblemer hos hunde og katte. Royal Canin Gastro Intestinal er et specialudviklet foder målrettet behandling og forebyggelse af fordøjelsesproblemer hos hunde og katte. De banebrydende nye former for fiberblandinger i Royal Canin Gastro Intestinal, kan medføre en betydelig mindskelse af hunden eller kattens gener med fordøjelsen. Fiberrigt foder som Royal Canin Gastro Intestinal hjælper således når hunden eller katten har tynd og dårlig mave. Det er dokumenteret af anerkendte forskere, at uopløselige fibre nedsætter tyktarmens bevægelser – bevægelser som er nødvendige for fordøjelsen – og at sådan en nedsættelse resultere i, at mere væske optages i hunden eller kattens krop. Mindre væske i kroppen fremfor i tarmene medfører altså en fastere afføring. De uopløselige fibre har en vandbindende evne, hvilket giver en afføring som er mere formet og mere fast. Fibrene vil ydermere fjerne skadelige bakterier fra tarmsystemet, idet at bakterierne fastbindes til fibrene og transporteres ud af hundenes eller kattenes kroppe. Royal Canin Gastro Intestinal er kendt for at indeholde en hel speciel type af uopløselige fibre, som danner en viskøs gelé i tarmsystemet. Geléen medfører at afføringen er længere tid i tarmsystemet, og dette betyder at hunden eller katten optager mere væske fra føden.

 

Royal Canin Gastro Intestinal forbedrer bakteriekulturen i tarmsystemet
Royal Canin er netop begyndt at anvende roetrævler i foder til bekæmpelse af fordøjelsesproblemer. Roetrævler er en moderat fermenterbar fibertype, og kan bedst beskrives som en hybrid mellem de opløselige og uopløselige fibre. Den opløselige del af roetrævlerne nedbrydes hurtigt i tarmsystemet, og i forbindelse med nedbrydelsen produceres en række af kortkædede fedtsyrer. Produktionen af disse fedtsyrer betyder at der skabes en forøgelse i antallet af godartede bakterier i stedet for de sygdomsfremkaldende bakterier. Derudover fremmes boldtilførslen til tarmsystemet, og roetrævlerne er tillige en fremragende ernæringskilde for den irriterede tarmslimhinde. Den uopløselige del af roetrævlernes fibre anvendes derimod til at fjerne giftstoffer og gøre afføringen mere fast.

 

Vådfoder til både hunde og katte med fordøjelsesproblemer
Visse hunde og katte foretrækker vådfoder frem for tørfoder. Dette kan der være mange årsager til, deriblandt at hunden eller katten foretrækker konsistensen, men også den omstændighed at vådfoder besidder en utrolig smagelighed, er ofte en væsentlig faktorer. En hund eller kat kan oftest få alle de nødvendige næringsstoffer gennem tørfoder, men hvis man som ejer er i tvivl om ens hund eller kat for tilstrækkelig med væske, er vådfoder en god løsning på problematikken. Royal Canin Gastro Intestinal, hvor der tages højde for fordøjelsesproblemerne, tilbydes også som vådfoder til både hund og kat – endda i smarte portionsposer.

 

Foder til den overvægtige hund eller kat med fordøjelsesproblemer
Med den unikke produktserie fra Royal Canin – deres Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie – tilbydes nu et produkt på markedet, hvor der på én gang tages hensyn til problemerne både med fordøjelse og overvægt hos hunde og katte. Overvægt er farligt for hunde og katte, da overvægt påvirker organerne i en særdeles negativ retning. Det er derfor uhyre vigtigt, at man som ejer tager hunden eller kattens vægt i betragtning ved valg af foder. Med Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie sikre man sin hund eller kat et foder med et fornuftigt kalorieindhold og som på samme tid modvirker fordøjelsesproblemer.

 

Effekten kan ses efter 3-6 uger
Første gang man skal bruge Royal Canin Gastro Intestinal til hunde eller katte skal man være opmærksom på, at der oftest går mellem 3-6 uger før der kan ses en betydelig effekt. Det tager nemlig tid for hunden eller katten at vænne sig til det nye foder. Derudover skal tarmsystemet også have tid til at rense ordentligt ud af giftstofferne i tarmene, og have tid til at genopbygge en sundhedsfremmende bakterieflora i tarmsystemet.

 

Godbidder mens at hunden eller katten er på foderet
Hvis man ønsker at give sin hund eller kat godbidder mens man fodre med Royal Canin Gastro Intestinal, er det vigtigt at holde sig for øje, at godbidderne er baseret på en så ren proteinkilde som muligt. Med andre ord må hunden eller katten ikke får traditionelle kiksegodbidder, men bør derimod få stykker af kogt kød eller lignende. Et par godbidder eller snacks kan virke harmeløse, men kan dog mindske effekten af foderet, og sågar i slemme tilfælde helt fjerne effekten af Royal Canin Gastro Intestinal. Årsagen hertil er ganske simpel; hunden eller katten forsøger gennem foderet at opbygge en sundhedsfremmende bakterieflora, og denne opbygning kan besværliggøres eller forhindres af godbidder og snacks.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God webshop
Billig og dejligt med gratis fragt. Hurtig levering. Godt sted
02.07.2020 - Amanda Schwarz
Hurtig og korrekt ekspedition
Hurtig og korrekt ekspedition - tak
31.05.2020 - Peter

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.