Ingen aktuelle produkter ligenu

Der er pt. ingen synlige produkter på denne side, dette kan skyldes at vi er ved at tilføje disse produkter. Har du brug for et godt alternativ, kan du kontakte vores kundeservice for yderligere rådgivning.

Specialudviklet kattemad 
Det er ofte problematisk at behandle og forhindre fordøjelsesproblemer hos katte. Petworld-vet.dk tilbyder imidlertid produktet Royal Canin Gastro Intestinal Kat, hvor fordøjelsesproblemerne netop behandles og forebygges på den mest optimale vis – endda på en yderst velsmagende og enkel måde.

Kendetegnet er de letfordøjelige proteiner
Royal Canin Gastro Intestinal Kat er særlige kendetegnet ved den bemærkelsesværdige kombination af yderst letfordøjelige proteiner. Indtagelsen af disse proteiner betyder at arbejdsbyrden for kattens tarme mindskes, og derved får tarmsystemet den vigtige tid til at restituere sig selv. Proteiner er vigtige for den fortsatte udbygning og vedligeholdelse af kattens krop, men for katte med fordøjelsesproblemer, er det ofte problematisk at optage proteiner. Royal Canin Gastro Intestinal Kat er derfor udviklet med særlig øje på fordøjeligheden, hvilket er til stor gavn for kattens tarmsystem.

Proteinindholdet er højt
Kattens muskulatur er opbygget af proteiner. Vigtigheden af at katten indtager den optimale mængde af proteiner kan ikke understreges nok. Royal Canin Gastro Intestinal Kat er udviklet til at sikre den mest optimale proteinmængde for katte, og hvor de forskellige produktvarianter af Royal Canin Gastro Intestinal Kat er udviklet med særlig hensyn til kattens individuelle proteinbehov – eksempelvis hvor alderen eller sundhedstilstanden kan have betydning for mængden af protein. Det klassiske vådfoder til voksne katte indeholder f.eks. 7,6 g pr. 100 g og tørfoder til voksne katte består af hele 32 % protein.

De vigtige funktionelle fibre
Alle varianter i produktserien Royal Canin Gastro Intestinal Kat indeholder betydelige mængder af funktionelle fibre. Disse funktionelle fibre er med til at udvikle og sikre et velfungerende tarmsystem og tarmflora. Frugto-oligosakkarider og mannan-oligosakkarider er blandt nogle af de funktionelle fibre som produkterne indeholder, og har disse oligosakkarider har de særlige egenskaber at kunne stimulere den lokale immunitet i slimhinden, samt at have en neutraliserende effekt i forhold til sygdomsfremkaldende bakterier. Roetræver er desuden også en fast bestanddel i Royal Canin Gastro Intestinal Kat, og roetrævler er en gæringsdygtig fibervariant, som er en velegnet kilde til næring til tarmfloraen – derved udvikles og bevares et sundt og velfungerende tarmsystem.

En betydelig energitæthed
For at skåne tarmene og at fordele arbejdsbelastningen jævnbyrdigt, er Royal Canin Gastro Intestinal Kat udviklet med en betydelig energitæthed. Kattemaden indeholder altså en høj energimængde pr. 100 g foder sammenholdt med traditionelt kattemad, og dette betyder at katten får serveret mindre portionsstørrelser end normalt – dog uden at gå på kompromis med det daglige energiindtag. Nedsættelsen af portionsstørrelserne betyder at arbejdsbelastningen for tarmsystemet mindskes, og tarmsystemet får derved en vigtig lejlighed til at hvile og restituere sig.

Høj smagelighed 
Katte har særdeles veludviklede smagsløg – hvilket sandsynligvis alle katteejere kan nikke genkendende til. Varianterne i produktserien Royal Canin Gastro Intestinal Kat er baseret på nøje udvalgte råvarer, som sikre den højeste grad af smagelighed. Velsmagende kattemad øger kattens appetit. Katte med fordøjelsesproblemer lider ofte at nedsat appetit, og derved taber katten typisk vægt – og et vægttab kan være særdeles kritisk i forbindelse med bekæmpelsen af fordøjelsesproblemer. Den manglende appetit resulterer derudover kattens tørstfornemmelse, og katte med førdøjelsesproblemer er derfor ofte dehydreret. De smagsrige råvarer giver katten en yderst delikat smagsoplevelse, og giver katten lyst til at spise op. Spontan indtagelse af kattemaden fremmes tillige af den høje smagelighed.

De vigtige EPA-fedtsyrer
Et sundt og velfungerende fordøjelsessystem skabes bl.a. på baggrund af indtagelsen af de vigtige EPA-fedtsyrer – disse kendes også under navnene omega-3 og omega-6 fedtsyrer. De branchekendte forskere bag Royal Canin Gastro Intestinal Kat er udviklet med en superb balance mellem disse olier, hvilket bidrager til den fortsatte udvikling af et sundt fordøjelsessystem. Royal Canin Gastro Intestinal Kat tørfoder til voksne katte besidder hele 4,31 % omega-6 fedtsyrer i kattemaden.

Fordel gerne måltiderne over hele dagen
En katteejer der skal fodre sin kat, kan med fordel fordele den daglige fodremængde i mindre portioner over hele dagen – og portionerne skal gerne fordeles jævnt over hele dagen. Kattens tarmsystem får derved mindsket belastningen betydeligt, og tarmenes arbejdsbyrde fordeles udover hele dagen. Det er vigtigt at formindske og fordele arbejdsbelastningen, idet at dette er med til at reducere kattens fordøjelsesproblemer.

Fordøjelsesproblemer hos katte med tendens til overvægt 
Det er efterhånden blevet skabt en kedelig tendens til at katte bliver overvægtige – eller at katten måske allerede er stærkt overvægtig. Som katteejer skal man tage overvægten alvorligt, da en høj vægt er yderst skadelig for eksempelvis kattens led og muskulatur. En anden, men mindst lige så alvorlig konsekvens er, at overvægt også betyder en væsentlig formindskelse af organernes funktionsevne – og dette kan i værste fald have fatale konsekvenser for katten. Overordnet indeholder kattemad mod fordøjelsesproblemer en betydelige mængde af kalorier, grundet at katte med fordøjelsesproblemer oftest lider af vægttab. En overvægtig kat med fordøjelsesproblemer bør derfor som udgangspunkt ikke fodres med den traditionelle Royal Canin Gastro Intestinal Kat men derimod med Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Kat. De velansete forskere tilknyttet Royal Canin, har udviklet et produkt hvor kalorieindholdet er begrænset, men hvor der dog stadig tages hensyn til fordøjelsesproblemerne. Anvendelsen af det kaloriereducerede kattemad betyder, at den overvægtige kat kun vil opnå en begrænset eller ingen vægtstigning under anvendelse af produktet – samtidig med at der tages højde for fordøjelsesproblemerne. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie er ligeledes velegnet til kasterede eller steriliserede katte.

Vådfoder til katte med fordøjelsesproblemer
Det er muligt med Royal Canin Gastro Intestinal Kat at give sin kat velsmagende vådfoder. Dette kan være en særlig god idé om sommeren, hvor det er svært at vurdere om kattens væskebehov dækkes tilstrækkeligt. Med Royal Canin Gastro Intestinal Kat tages der samtidig hensyn til kattens fordøjelsesproblemer.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

gode ting til rimelig priser og hurtig…
gode ting til rimelig priser og hurtig levering
15.07.2020 - zascha
Godt tilfreds.
Har købt flere gange , varerne bliver altid hurtigt leveret.
13.06.2020 - Birthe

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.