Ingen aktuelle produkter ligenu

Der er pt. ingen synlige produkter på denne side, dette kan skyldes at vi er ved at tilføje disse produkter. Har du brug for et godt alternativ, kan du kontakte vores kundeservice for yderligere rådgivning.

Foder til hunden med fordøjelsesproblemer
En hunds fordøjelsesproblemer kan ofte være svær at komme til livs, men med Royal Canin Gastro Intestinal Hund er det blevet væsentlig lettere at forebygge og behandle fordøjelsesproblemerne – endda på en velsmagende og enkel måde.

Baseret på letfordøjelige proteiner
Samtlige udgaver af Royal Canin Gastro Intestinal Hund er baseret på en unik og særlig kombination af yderst letfordøjelige proteiner. Dette betyder at hundens tarme skal arbejde mindre, og derved får tarmsystemet tid til at restituere sig. Hunde med fordøjelsesproblemer har ofte svært ved at optage alle de vigtige proteiner i kosten, hvorfor at hensynet taget med den konsekvente anvendelse af letfordøjelige proteiner i Royal Canin Gastro Intestinal hundefoder, er af en særdeles gavnlig karakter for hundens tarmsystem.

Højt indhold af proteiner
Proteiner er kroppens byggesten. Det er derfor vigtigt altid at sikre, at hunden indtager den optimale proteinmængde. Med Royal Canin Gastro Intestinal Hund er din hund sikret den mest optimale proteinmængde netop for den, og hvor der bl.a. tages hensyn til hvor hunden er i dens livsperiode, hundens sundhedsstilstand mv. Eksempelvis består tørfoderet til voksne hunde af 25 % protein mens at tørfoderet til hvalpe består af hele 29 % protein.

Funktionelle fibre
Royal Canin Gastro Intestinal Hund indeholder store mængder af funktionelle fibre, og som hjælper hunden med at sikre et godt tarmsystem. Disse funktionelle fibre er bl.a. frugto-oligosakkarider og mannan-oligosakkarider, og disse har den særlige egenskab at kunne stimulere den lokale immunitet i slimhinden – tillige har disse også en neutraliserende effekt på sygedomsfremkaldende bakterier. Royal Canin Gastro Intestinal Hund indeholder desuden roetrævler, som er en gæringsdygtig fibertype, der er en god kilde til næring til tarmfloraen, som er vigtig for at bevare et sundt tarmsystem.

En særlige udgave af Royal Canin Gastro Intestinal til hvalpe
Hvalpe har særlige ernæringsmæssige behov i vækstperioden, hvorfor at der med Royal Canin Gastro Intestinal Gastro Junior er udviklet og sammensat et særligt produkt til netop hvalpe. Derved sikres at hvalpen får den korrekte mængde af bl.a. kalk, proteiner og vitaminer til en sund start på livet. Den særlige foderpille til hvalpe er designet med speciel henblik på nem indtagelse for hvalpen, og foderpillerne har derfor en unik størrelse, konsistens og form. Derudover er der i designet taget højde for, at det skal være let at opbløde foderet i vand – prøv eventuelt at opbløde foderet i vand, hvis du er i tvivl om din hvalp får tilstrækkeligt med væske.

Høj energitæthed
Royal Canin Gastro Intestinal besidder en særdeles høj energitæthed, hvilket betyder at fodermængden pr. måltid kan reduceres. Dette betyder at hunden får en et højt energiindtag pr. foderpille, og derved indtager hunden kun en forholdsmæssig lille vægtandel foder pr. måltid, uden at der gås på kompromis med kalorieindtaget. Det betyder at tarmene ikke skal arbejde nær så hårdt med at fordøje foderet – og derved gives der mulighed for at tarmene kan hvile og restituere sig. 

God smagelighed 
At et foder indeholder en høj grad af smagelighed er ikke en selvfølge. Royal Canin Gastro Intestinal er udviklet med særligt fokus på at tilfredsstille hundens smagsløg, og er derved med at til øge hundens appetit. Ofte har hunde med fordøjelsesproblemer en nedsat appetit, og dette bevirker at hunden typisk udsættes for vægttab – en anden problemstilling er også at den nedsatte appetit desuden medvirker til manglende tørstfornemmelse, og som medfører at hunden bliver dehydreret. Royal Canin Gastro Intestinal indeholder særlige smagsrige ingredienser, som giver hunden en delikat smagsoplevelse – en oplevelse som er med til at forøge appetitten. De smagsrige ingredienser er derudover med til at tiltrække hunden til foderet, og fremmer derved spontan indtagelse. 

Indeholder EPA-fedtsyrer
En af de vigtigste hovedingredienser til at sikre et sundt fordøjelsessystem er, at foderet skal indeholde en nøje afbalanceret mængde af EPA-fedtsyrer, og som i daglige tale også kaldes for omega-3 og omega-6 fedtsyrer. I Royal Canin Gastro Intestinal Hund har de dygtige forskere bag afstemt den perfekt og optimale mængde – eksempelvis indeholder Royal Canin Gastro Intestinal tørfoder til voksne hunde af hele 3,52 % omega-3 fedtsyrer.

Foderet bør inddeles i flere små måltider
Når man fodre med Royal Canin Gastro Intestinal er det en særdeles god idé, at den daglige fodermængde fordeles på flere over flere små måltider – og helst jævnt fordelt over hele dagen. Derved mindskes presset på tarmsystemet markant, og tarmenes arbejdsbyrde fordeles udover hele dagen. Når man fodre hunde med fordøjelsesproblemer, er det nemlig vigtigt at reducere og fordele arbejdsbelastning for at mindske fordøjelsesproblemerne.

Fordøjelsesproblemer hos hunde med tendens til overvægt
Flere og flere hunde har desværre en kedelig tendens til at udvikle eller overvægt – eller er måske allerede overvægtige. En for høj vægt kan være yderst skadelig for hunden, idet at presset på eksempelvis leddene og muskulaturen forøges – derudover medfører overvægt også, at organernes arbejdsevne nedsættes markant. Generelt indeholder hundefoder mod fordøjelsesproblemer en stor mængde af energi, idet at hunde med fordøjelsesproblemer som udgangspunkt ofte lider af vægttab. Problematikken har Royal Canin taget til efterretning, hvorfor at deres dygtige forskere har udviklet produktet Gastro Intestinal Moderate Calorie, hvor der netop tages hensyn til denne særlige problematik. Det nyudviklede produkt med et reduceret kalorieindhold betyder, at den overvægtige hunde kun vil opnå en begrænset eller ingen vægtstigning under anvendelse af produktet – samtidig med at der tages højde for fordøjelsesproblemerne. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie er ligeledes velegnet til kasterede eller steriliserede hunde.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Godt tilfreds.
Har købt flere gange , varerne bliver altid hurtigt leveret.
13.06.2020 - Birthe
gode ting til rimelig priser og hurtig…
gode ting til rimelig priser og hurtig levering
15.07.2020 - zascha

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.