Definér viste produkter med vores produktfilter

Over 60 års banebrydende forskning
Iams Company blev grundlagt i 1946 af Paul F. Iams. I 1940’erne var det almindeligt, at man fodrede sine dyr med hjemmelavet mad. Der var ingen, som tillagde husdyrenes specifikke behov som kødædende dyr nogen særlig betydning. Det var grunden til, at Paul F. Iams besluttede at lave et bedre foder, og det blev grundlaget for Iams Company.
Iams 999 blev grundlaget for det, som vi i dag kender som Eukanuba Veterinary Diets. En foderserie, som normalt kun forhandles hos almene dyrlæger, men nu også på Petworld-Vet.dk. De første produkter kom allerede i 1950. Og siden da, har man bestræbt sig på at videreudvikle produktet, så man fik det ultimative foder til både hunde og katte.
I dag forsker man videre på Iams tekniske center i Lewisburg, Ohio. Her arbejder en stor skare af dyrlæger, kemikere, produktudviklere og teknikere på hele tiden at udvikle nye produkter, samt at forædle nye produkter inden for hundemad og kattefoder.

Alle produkterne kan købes både som tørfoder og som vådfoder.

Hjælper ved behandling
Eukanuba Veterinary Diets til hunde og katte er, som man kan se, et alsidigt foderprogram, som er en hjælp ved forskellige lidelser, der optræder hos hunde og katte. Hos Petworld-Vet.dk finder du alle fodertyperne fra Eukanuba Veterinary Diets — og til markedets bedste pris.

Køb online på Petworld-Vet.dk og få leveret direkte til din dør
Lettere og billigere kan det vel næppe gøres.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering
28.04.2020 - Helle
Hurtig og korrekt ekspedition
Hurtig og korrekt ekspedition - tak
31.05.2020 - Peter

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.