Definér viste produkter med vores produktfilter

Dokumenteret bekæmpelse og forebyggelse

Hos Petworld-vet.dk sælger vi alle de kendte og velfungerende pippetter fra Bayer, Frontline og Prac-Tic til din kat. Med pipetterne drypper du blot nogle dråber i kattens nakke, og indenfor ganske kort tid begynder udryddelsen og forebyggelsen af utøj som lopper, flåter, myg sandfluer og stikfluer. Både på din kat og også dens omgivelser. Er din kat ikke så begejstret for pipetterne kan du hos Petworld-vet.dk købe andre loppemidler, såsom Frontline Spray eller piller fra Capstar og Program Vet. Disse kan nemt sprøjtes på katten eller gives i munden.

Hvilket middel skal man vælge?

Valget af loppemidler til katte afhænger af kattens vægt. Jo højere kattens vægt er, desto større dosis og kraftigere middel skal man bruge. Det er meget vigtigt, at du ikke bruger det forkerte loppemiddel. Det kan nemlig føre til store helbredsmæssige konsekvenser for din kat. Brug derfor altid det loppemiddel, som passer netop til din kat. Er du det mindste i tvivl om brugen og valget af loppemidlet, er du velkommern til at kontakte Petworld-vet.dk. Vi står meget gerne til din rådighed.

Hvordan forebygger man loppeangreb?

Det er altid bedre at forebygge end at helbrede. Dette gælder også ved bekæmpelsen af loppe- og flåtangreb. Når du bruger loppemidlerne fra Petworld-vet.dk jævnligt (ca. hver 4.-6. uge) kan du komme eventuelle irriterende og skadelige angreb i forkøbet. Springer du bare en enkelt behandling over kan det betyde, at din kat er væsentlig mere modtagelig overfor nye angreb af lopper og flåter. Nye angreb tager også længere tid at bekæmpe, fremfor at holde forebyggelsen vedlige. Det vigtigste er dog, at de eventuelle skadelige følger fra angrebene kan undgås ved forebyggende behandling. 

Hvor tidligt kan man begynde at bruge loppe- og flåtmidler?

Så snart killingen er 12 uger er den i fare for loppe- og flåtangreb. Så det er vigtigt, at du allerede fra starten begynder at forebygge for disse angreb. Killinger er specielt udsatte for angreb, da de er små og tættere på jorden. Derved har utøjet lettere ved at springe på killingen. Herudover er en killings immunforsvar ikke særligt udviklet i denne unge alder. Loppe- og flåtangreb kan dermed have store konsekvenser for killingens helbred.

Hvordan bruger man spray og pipetter?

Pipetter er utroligt nemme at bruge. Du skal bare skille pelsen i kattens nakke og tømme hele indholdet af pipetten direkte på huden. Meget enkelt. Hvis du bruger spray skal du fordele sprøjtene ud over hele katten. Husk at bruge det anbefalede antal pumpeslag. Hvad enten du bruger pipetter eller spray er det vigtigt, at katten ikke har været udsat for påvirkning af vand i op til 48 timer både før og efter behandlingen.

Mekanisk fjernelse af flåter

Du kan hurtigt og nemt fjerne skadelige flåter fra din kat med en flåttang. Hos Petworld-vet.dk tilbyder vi flere forskellige typer, som passer til dit behov. Og de er alle lette at anvende. Fås også i mange spændende farver.

Loppe- og lusekamme som bekæmpelse

Er du i tvivl om din kat har fået lopper? Det kan du hurtigt finde ud af ved hjælp af en loppe- og lusekam fra Petworld-vet.dk. Samtidig er den medvirkende til at fjerne lopper og loppeæg fra katten. Brug den gerne efter badning, da det er lettere at rede igennem kattens hår, når det er vådt. For at maksimere bekæmpelsen af lopperne kan du eventuelt kombinere med enten pipetter, spray eller pille.

Omgivelsernes betydning for bekæmpelse

Det er vigtigt at lave en grundig rengøring af kattens omgivelser for at loppemidlerne har den største effekt. Du skal derfor støvsuge og eventuelt vaske kattens kurv, tæpper, transportbur og andre ting, som den ofte er i berøring med. f.eks. senge, sofaer og tæpper. Rengøringen bør foretages jævnligt og indtil du ikke kan finde lopper i dit hus. Husk også at skaffe dig af med støvsugerposen, da æggene kan blive udklækket i posen -  og derved vil du bare sprede dem i huset igen næste gang du støvsuger. Tøj og lignende kan du kogevaske eller lægge i fryseren i 48 timer. Så er der ikke flere lopper og æg tilbage. Vanskeligt tilgængelige steder kan rengøres med en damprenser.

Spray til bekæmpelse af utøj

Hos Petworld-vet.dk har vi et bredt udvalg af spray til at bekæmpe flyvende og krybende insekter. Det gælder f.eks. myrer, fluer, ørentvister, sølvfisk, møl, lopper, osv. Produkterne virker øjeblikkeligt og har en længerevarende effekt.

Vigtigt at huske på…

Loppe- og tægemidler kan ikke byttes eller returneres. Heller ikke selvom pakken er uåbnet. Loven om salg af lægemidler foreskriver, at alt returneret loppemiddel skal sendes videre til destruering. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super nemt
Vare som bestilt - hurtigt og nemt
14.10.2020 - Heidi Nielsen
Altid god og hurtig service.
Altid god og hurtig service.
06.06.2020 - Lena

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.