Er du på jagt efter en ørerens, der ikke indeholder alkohol, og som er lavet på aloe vera, så er denne KW Ørerens lige sagen. 

Denne fantastiske ørerens kan anvendes til både hunde og katte og endda til hunde og katte med sarte øregange. Denne ørerens har en god flydende konsisten, der gør det nemt, at få væsken helt ned i øregangen, så den kan løsne ørevoksen. 

KW ønsker kun det bedste af det bedste for din firbenede ven, hvilket er grunden til, at de har udviklet denne effektive ørerens, der indholder aloe vera. Aloe vera har i længere tid været anset som en medicinsk plante, da den i nogle tilfælde kan have en helende effekt og er yderst fugtgivende. 

KW Ørerens løsner ørevoksen, så det kan komme ud af øregangen - enten ved at din hund eller kat ryster sig, eller ved at du tørre efter med vat eller papir. Det anbefales ikke at anvende vatpinde. 

 

Brugsanvisning: 

  • Dryp 5-10 dråber i øregangen og masser forsigtigt basisøret efter behov
  • Drej hovedet lidt på skrå og masser det løsnede ørevoks ud af øregangen, eller lad hunden eller katten selv ryste det ud
  • Synligt ørevoks bør fjernes forsigtigt
  • Rens et øre ad gangen

Ved rigtig meget ørevoks kan processen gentages. 

 

OBS: 

Behandlingen må ikke foretages, hvis der er hævelse eller rødme i øregangen. I sådanne tilfælle skal dyrlægen kontaktes. 

Ingredienser

Propylenglycol, vand, aloe vera, menthol, klorhexidin, hydroxyethylcellulose, kalium, sorbat, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin

 
DKK 99,95
på lager
Fri fragt Levering 1-3 hverdage
Er du på jagt efter en ørerens, der ikke indeholder alkohol, og som er lavet p&arin... Læs mere
 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

De er bare gode
De er bare gode, bestiller den ene dag, og får næste dag, det kan da ikke være bedre, helt klar 5 stjerner herfra 👍🏻😊
05.12.2019 - Bent Thimsen Jacobsen
Det er nem og hurtig bestilling og…
Det er nem og hurtig bestilling og super hurtig levering. Det er bare dejligt, med god hundefoder i god emballage. TAK vh Annette
10.09.2019 - Annette Latsch

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.