Definér viste produkter med vores produktfilter
Hvilke krav skal jeg stille til kattemaden?

Alle katte har behov for et kattefoder, hvor der er et afbalanceret  indhold af kulhydrater, fedt og proteiner. Alt afhængigt af, hvilket alderstrin din kat har. Kattens race og fysiske tilstand påvirker denne balance. Neutraliserede eller overvægtige katte stiller specielle krav til kattemaden. Du er altid velkommen til at kontakte Petworld-vet.dk, så du kan få gode råd og vejledning. Så får du et godt udgangspunkt til at vælge det rigtige foder. Derved er du sikker på, at din kat får den bedst mulige velvære og sundhed.

Kattens forskellige stadier i livet

I livets første fase som killing er det vigtigt, at den får tilført rigelige mængder fedt og protein, så man opnår den optimale opbygning af dens muskulatur. Det er især vigtigt, fordi det er i denne fase af dens liv, at muskulaturen bliver grundlagt. Gør man det ikke fra starten er det særdeles vanskeligt at indhente senere i kattens liv. Efterhånden som killingen bliver til en voksen kat, skal man sørge for at vedligeholde den muskulatur, som allerede er opbygget. Derfor skal foder til voksne katte have et lavere energiindhold. Når katten når seniorstadiet skal den igen have et højere indtag af energi i foderet, da den har sværere ved at optage foderet. Så undgår du at katten bliver underernæret. Hos Petworld-vet.dk finder du et bredt og varieret udvalg af kattemad til alle kattens alderstrin.         

Kastreret eller neutraliseret kat?

Din kats behov ændrer sig meget, når den bliver enten kastreret eller steriliseret. Når katte bliver steriliseret sker der en ændring i stofskiftet og derfor er katten ekstra udsat for at blive overvægtig. Derfor skal du vælge foder til steriliserede katte, som indeholder en mindre energimængde. En steriliseret kat drikker og urinerer mindre end katte, som ikke er blevet steriliseret. Dermed opstår der også oftere problemer med urinvejene. Kattemad til steriliserede katte tager hensyn til denne situation ved at indeholde en større mængde salte og mineraler. Desuden har foderet den virkning, at den får kattens urin til at holde sig på et lavt pH-niveau. Dette kan minimere faren for problemer med urinvejene markant.

Har din kat dårlig mundhygiejne eller døjer med hårbolde?

Nogle katte oplever i perioder at være plaget af hårbolde. Hårboldene kan sætte sig fast i fordøjelseskanalerne, hvilket kan give problemer med fordøjelsen. Katte er fra naturens side meget renlige og de bruger dagligt mange timer på at pleje og vedligeholde sin pels. Og det er på den måde, at hårbolderne opstår. Ved at bruge det rigtige kattefoder kan man mindske dannelsen af hårbolder ganske betydeligt. Dårlig mundhygiejne kan også reduceres med det rette kattefoder. Hermed bliver risikoen for dannelse af plak og andre problemer i munden nedsat. 

Har din kat problemer med pelsen eller huden?

Disse problemer kan forholdsvis nemt rettes op. Hos Petworld-vet.dk har vi et bredt udvalg af kattemad, som indeholder rigelige mængder af de nyttige omega 3 og 6 olier. Det er med til at give din kat en sund og glansfuld pels. Og det er den største velvære for din kat.

Reducer sensitivitet hos din kat

En af de hyppigste årsager sensitivitet hos katte er ofte det korn, som er blandet i foderet. Det kan betyde dårlig og træg mave samt kløe og irriteret hud. Hos Petworld-vet.dk tilbyder vi kornfrit foder af den bedste kvalitet.

Den kræsne kat

Det er sikkert ikke ukendt for de fleste, at deres kat på et tidspunkt har nægtet at spise det tilbudte foder. Hos Petworld-vet.dk fører vi mange forskellige smagsvarianter, som bl.a. kan være baseret på kylling, fisk og lam. På den måde kan du tilbyde din kat en varieret smagsoplevelse, og måske undgå, at katten afviser foderet. Hos Petworld-vet.dk har vi smagsgaranti på en stor del af vores sortiment. Det betyder, at du kan sende foderet retur og få købsbeløbet refunderet, såfremt kriterierne er opfyldt. Som forbruger løber du derfor ingen risiko, hvis nu din kat ikke skulle bryde sig om det foder, du serverer for den.

Kattemad til drægtige eller diegivende katte

For en drægtig eller diegivende kat er det særdeles vigtig, at moderen får en ekstra portion energi gennem kosten, da dette er ret fysisk krævende for hende. Det er vigtigt, at kattemoderen er fysisk i den bedste form for at killingerne skal have optimale betingelser for starten på det nye liv.

Levering til døren og til den bedste pris

Petworld-vet.dk har et stort og varieret udvalg af foder til killinger, voksne katte, ældre katte samt foder specielt fremstillet til neutraliserede, overvægtige eller drægtige katte. Og i alle prisklasser. Vi leverer direkte til din dør. Så slipper du for at slæbe tunge sække hjem fra den fysiske butik. Nemmere kan det ikke være.

Petworld-vet.dk fører alle de kendte mærker

Her kan du altid finde et kattefoder, som passer lige netop til din kat og den rigtige ernæring. Vi har alle de kendte mærker fra bl.a. Royal Canin, Hills, Eukanuba mv.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God webshop
Billig og dejligt med gratis fragt. Hurtig levering. Godt sted
02.07.2020 - Amanda Schwarz
Super nemt
Vare som bestilt - hurtigt og nemt
14.10.2020 - Heidi Nielsen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.