Definér viste produkter med vores produktfilter
Lidt om katten
Katten nedstammer fra den afrikanske vildkat for ca. 10.000 år siden. Den er et kødædende pattedyr, for det meste med pels. Dens latinske betegnelse er feline, som man også ofte kan læse på foderpakningerne. Katten er et populært dyr hos mennesker. De er kammeratlige og har en udpræget evne til at jage gnavere og skadedyr omkring huse. Hvor gammel en kat kan blive afhænger af mange ting. I dag, hvor mange mennesker tager sig meget af sit kæledyr, er det ikke ualmindeligt, at de kan blive op til 20 år.

Kattens anatomi minde om andre kattedyr rundt om i verden. Den har en stærk og fleksibel krop med hurtige reflekser. Dens skarpe klør og tænder er skabt til at dræbe sit bytte. Katte både hører, lugter og ser langt bedre end mennesker.

Katte er meget sociale dyr. Det er derfor, de er så vellidt blandt mennesker. Katte kommunikerer ved at mjave, spinde, hvæse eller ved hjælp af dufte og kropssprog.


Alt til din kat
Hos Petworld-vet.dk har vi alt, hvad du har brug for til din kat.
Vores sortiment bliver løbende udvidet, hvilket betyder, at du altid vil kunne finde nyt spændende katteudstyr til din kat hos os.

Kattemad
Hos Petworld-vet.dk finder du et stort og varieret udvalg af foder til din kat. Vi har alt lige fra de kendte mærker til de mere økonomiske fodertyper. Det er vigtigt, at man ikke giver køb på kvaliteten, når man skal vælge kattefoder. Kattemaden skal være nærende og sammensætningen af de vigtige næringsstoffer skal være den optimale for katten. Der er flere ting, man her skal tage hensyn såsom kattens alder, race, vægt, sundhedstilstand mv. Er din kat plaget af sygdomme har vi hos Petworld-vet.dk et bredt sortiment fra f.eks. Hill’s, Royal Canin og Eukanuba, som har udviklet fodertyper til de fleste specifikke sygdomme og skavanker, som man kan opleve hos sin kat.

Kattemad er tungt – bestil på Petworld-vet.dk og få det leveret til døren.


Kattegodbidder
Hos vores søsterside, Petworld.dk, føres der godbidder for enhver smag. De kan bruges i forbindelse med træning, udstilling, aktivering eller leg. Giv dem som belønning og din kat vil elske det. Samtidig er kattegodbidder skånsomme for dens tænder.


Aktivering

Katten er sin egen herre, siger man ofte. Katte er selvstændige, nysgerrige og for det meste legesyge. De har brug for masser af aktivitet for at trives bedst muligt. Har du en udekat sørger den for det meste selv for den aktivering, den har brug for. Har du en indekat kræver det en indsats fra din side også. Hos vores søsterside, Petworld.dk, føres masser af forskellige legesager til katte, som kan være med til at stimulere dens naturlige adfærd. Petworld.dk har fiskestænger, drillepinde, små legemus og forskellige bolde. Skal det være ekstra spændende for din kat, kan du sprøjte lidt catnip/baldrian på legetøjet. Det vækker gerne begejstring. Når du skal fodre din kat kan du eventuelt gemme kattemaden forskellige steder. På den måde holder du dens instinkter vedlige, skærper dens sanser og du undgår, at den keder sig. Men sørg for, at du jævnligt skifter legetøjet ud. Ligesom mennesker bliver katte også trætte af at beskæftige sig med de samme ting hele tiden.

Hos Petworld.dk finder du endvidere et bredt udvalg i kradsetræer og kradsemiljøer i bedste kvalitet. Er ideelt som sove- og legeplads samtidig som din kat kan få hvæsset sine kløer hver dag.


Kattegrus og kattetoiletter
Hos vores søsterside, Petworld.dk, finder du et stort udvalg i kattegrus og toiletter. Kattegrus findes i mange forskellige former. Ikke alle katte synes om den samme kattegrus, så man må i begyndelsen prøve sig frem. Fælles for alt kattegrus er, at de består af porøst materiale, som kan opsuge kattens urin, som derfor ikke lugter. Kattegrus skal udskiftes med jævne mellemrum. Hvor ofte afhænger af hvilken type, man har købt.

Kattegrus er tungt – bestil på Petworld.dk og få det leveret til døren.

Hos Petworld.dk føres også et stort udvalg i kattetoiletter. De fås som bakke med eller uden kant, med hus og låge samt evt. kulfilter.


Kattetransportere
Vores søsterside, Petworld.dk, har et stort og varieret udvalg af kattetransportere. Her finder du transporttasker i nylon, transportkasser i plast og pileflet, cykelkurve, osv. For alle produkterne gælder det, at transporten er sikker og uden risiko for, at din kat kan komme til skade. Og det gælder uanset om transporten foregår til fodes, på cykel, i bil, bus, tog eller med fly.


Kattesenge og kattehuler

Hos vores søsterside, Petworld.dk, finder du et kæmpe udvalg i senge, madrasser, tæpper, puder, køjer, huler og tunneller. Alt, som er med til at skabe de bedste og mest trygge rammer for din bedste ven.


Plejemidler til katte
Se det store udvalg af forskellige plejemidler til din kat. Her er vitaminer, beroligende feromon-produkter, tandplejemidler, børster, kamme, sakse, shampoo, balsam og meget mere. Gå ind på Petworld-vet.dk og oplev variationen.


Kattelemme
Med en kattelem fra vores søsterside, Petworld.dk, får din kat frihed til at gå ind og ud af huset, som den ønsker. Vi har mange forskellige typer i alle prisklasser. Lige fra manuelle til chip- og magnetstyrede kattelemme.


Loppemidler til katte
Her finder du et stort udvalg af loppe- og tægemidler fra markedets førende producenter til nogle af Danmarks bedste priser. Bestil på Petworld-vet.dk og få det bragt lige til døren.


Tilbehør til katte
Vores søsterside, Petworld.dk, har alt i tilbehør til din kat. Her er seler, liner og halsbånd i utallige flotte farver, design og størrelser. Desuden kattetegn i bedste kvalitet og i mange forskellige design og farver.

Køb en kattebog og få nyttige oplysninger om kost, pleje, racer, adfærd og meget mere.
  
Hos Petworld.dk føres tilbehør til katte, som du måske ikke vidste, at du kunne få.

Levering lige til døren
Bestil dine ting til din kat på Petworld-vet.dk. Vi har alt, hvad du har brug for og vi leverer helt til din dør indenfor 1-3 arbejdsdage.

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig nemt og sikkert
Hurtig nemt og sikkert
06.06.2020 - Knud
Godt tilfreds.
Har købt flere gange , varerne bliver altid hurtigt leveret.
13.06.2020 - Birthe

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.