Til hunde fra 0 - 6,7 kg.Program Vet anvendes til forebyggelse og behandling af loppeangreb på hunde, forårsaget af katteloppen (Ctenocephalides felis) og hundeloppen (C. canis).
Aktivstoffet oplagres i fedtvævet og afgives langsomt til blodet, hvorfra lopperne optager stoffet og overfører det til sine æg. Opbygningen af larve kintinstrukturen (hudskelettet), som er en typisk proces hos insekter, blokeres og udviklingen af loppernes afkom forhindres.
24 timer efter første dosis stoppes loppernes udvikling. Effekten opretholdes i en måned.
Bemærk! 
Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom  pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.


Program Vet. (lufenuron). Filmovertrukne tabletter til hund, oral suspension til kat. 


Indikationer: Kontrol af lopper hos hund og kat (påvirker loppen i larvestadiet). Kan anvendes i kombination med et andet ektoparasitært middel med virkning på de udvoksede stadier. 


Dosering: Hunde, tabletter 10 mg/kg legemsvægt. Katte, mikstur 30 mg/kg legemsvægt. Behandlingen gentages 1 gang om måneden i loppesæsonen. Alle hunde og katte i husstanden/på ejendommen skal behandles. 


Drægtighed og diegivning: Kan anvendes. 


Virkning: Det aktive stof, lufenuron bryder loppens livscyklus på æg- og larvestadiet, men ikke har nogen effekt på voksne lopper. Lopper indtager stoffet når de suger blod på behandlede dyr. Lufenuron interfererer med loppens kitindannelse, og dannelsen af det ydre hudskelet hæmmes. 


Bivirkninger: Tabletter og oral suspension: I sjældne tilfælde kan der ses opkast og diarré. Disse symptomer er som regel af forbigående karakter. 


Læs i øvrigt indlægsseddelen i pakningen.


Pakningsstørrelser: 1x6 oral suspension á 133 mg til kat op til 4,5 kg. 1x6 tabletter á 67,8 mg til hund op til 7 kg. 1x6 tabletter á 204,9 mg til hund fra 7 til 20 kg 1x6 tabletter á 409,8 mg til hund fra 20 til 40 kg. 


Udlevering: HV. KONTRAINDIKATIONER, BIVIRKNINGER SAMT DOSERING ER OMSKREVET I FORHOLD TIL DET AF LÆGEMIDDELSTYRELSEN GODKENDTE PRODUKTRESUMÉ. PRODUKTRESUMEET KAN VEDERLAGSFRIT REKVIRERES FRA NOVARTIS
 
Vejl. markedspris 294,95
DKK 235,96
på lager
Fri fragt Levering 1-3 hverdage
Til hunde fra 0 - 6,7 kg. Program Vet anvendes til forebyggelse og behandling af loppeangreb på h... Læs mere
 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig og serviceminded.
Hurtig og fin levering til butik som sms da pakken var ankommet. Rigtig god service.
01.07.2020 - Betina Lundstrøm
Godt tilfreds.
Har købt flere gange , varerne bliver altid hurtigt leveret.
13.06.2020 - Birthe

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.