Når katten føler sig tryg i sine omgivelser, viser den dette ved at gnide hovedet mod f.eks. møbler, dørkarme og gardiner, hvorved såkaldte ansigtsferomoner overføres til disse genstande.Ansigtsferomoner er duftstoffer, som formidler et budskab om velbefindende, ro samt fravær af stress.

Når der sker en forandring i kattens omgivelser (f.eks. flytning til nyt hus eller feriebolig, ommøblering, ankomst af nye personer eller dyr, besøg hos dyrlæge osv.) eller hvis katten er ængstelig, kan der udvikles en tilstand af stress og uro.

Kattens adfærd forandres, og den kan begynde at urinmarkere, kradse og få nedsat ædelyst og lyst til leg og kontakt.I disse situationer hjælper Feliway katten til at genfinde sin naturlige balance. Feliway er en opløsning med syntetiske analoger af ansigtsferomoner, som hjælper med til at skabe en atmosfære af velbefindende og ro for katten. Diffusoren er ny-udviklet og har fået en ny fordampningsteknik. Det betyder at den fordamper væsken ved en lavere temperatur. Der er derfor kun 24 ml. i flaskerne til 4 ugers brug i den nye serie, hvor der i den gamle serie var 48 ml. i flaskerne til 4 ugers brug.

 
DKK 239,95
på lager
Fri fragt Levering 1-2 hverdage
Når katten føler sig tryg i sine omgivelser, viser den dette ved at gnide hovedet mod f.eks. møb... Læs mere
 

Vores webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.


PETWORLD VET
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 31 41 20 48

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 72 73 12 50
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Perfekt 👍🏼
Perfekt, hurtig levering.
10.03.2020 - jette
God webshop
Billig og dejligt med gratis fragt. Hurtig levering. Godt sted
02.07.2020 - Amanda Schwarz

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.